JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Uprava Radana dobro kaparisala

Lebane: Uprava FK Radana na čelu sa predsednikom kluba Nebojšom Stankovićem i Sportski diretorom Draganom Momirovićem glavnim operativcem Lebančana  u letnjom prelaznom roku  nije sedela skršetnih ruku. Doveden je veći broj pojačanja, uglavnom igrači koji su ponikli u Lebanu, ali će biti velika pojačanja za „zelene“  iz Lebana.

O letnjem prelaznom roku koji još uvek traje  Dragan Momirović kaže: Ovaj kratak vremenksi period za pripreme protekao je radno i nijednog trenutka se nije prestajalo sa  radom. Poslužio nas je dobro i zdravstveni bilten kad je reč o postojećoj epiremiji koja vlada. Uspeli smo da složimo kockice i da dovevdemo ona pojačanja koja su nam bila potrebna za narednu takmičarsku sezonu koja je pred nama. Zahvaljujući pre svega lokanoj samoupravi naročito potpredsedniku Bobanu Pejiću meni i predsedniku Nebojšom Stankoviću dali su odrešene ruke oko dovođenje pojačanja. Naravno tu  je bio prvenstveno dogovor sa šefom struke Goranom Đorđevićem i mogu da budem kao Sportski direktor izuzetno zadovoljan pojačanjma  .  Doveli smo čak devet igrača koji su  branili boje Srpskologaških klubova . To su  Milan Mitrović, Andrija Dojčinović ( Moravac –Orion), Marko Stanković ,Marko Stevanović, Dušan Dodić, Mihajlo Milošević, Nikola Grozdanović( Jedinstvo-Bošnjace), Stefan (T) Kostić (Sloga –Leskovac), Aleksandar Stankovič Jagodina).

Igraju na različitim pozicijama  u timu, tako da se odlazak Stoicova, Mitrovića i Stamenkovića neće osetiti nimalo. Postoji mogućanost da redove pojačamo sa najviše dva fudbalera do kraja prelaznog roka.Na raspolaganju imamo čak 25 fudbalera koji podjednako konurišu za sastav naboljeg tima.  To su golmani Dragan Cakić i Miloš Mitić kao i igrači uz onu devtoricu kao pojačanja još starosedelci: Miloš Stanković(kapiten), Sefan (S) Kostić,  Stefan (T) Kostić,  Stefan Stoilković, Mile Stojanović, Predrag Cakić, Nikola Grozdanović. Petar Krtsić, Nikola Marinković, Aleksa Ivanović, Nemanja Smiljković. Imamo i mlade koji obećavaju poput Živokovića, Zarića, Vojinovića, Nikolića, Durmiševića, Azirovića, Petrovića  to je mladi kadar koji polako dolazi  .

Kao sportski direktor kluba  o startu prvenstva i anbicijama kluba Momirović kaže: Možda  sa pravom mogu da kažem da sada imamo jednu od najozbiljnijih ekipa u ligi.  Kvalitet sa kojim raspolažemo mogu da kažem da se možemo  svrstati među prvih pet ekipa u Srskoj ligi sitok po kvaitetu sa kojim raspolažemo.

Doveli smo kvaitetne igrače. Tako da ćemo imati ozbiljnu priču. Verujem da ćemo na startu prvenstva već u Prokuplju pokazati da smo jedna od najozbinijih ekipa u ligi.Ozbiljan rad terena  dva  su izvrednopripremljena za rad i utakmice, svako od timova koje došao u Lebane bio je izneađen u kakvim uslovima izvanrednim radimo kao klub. Očekujem da  će Radan u ovom jesenjem delu prvenstva biti hit na Srpskoligaškom istoku.  Na kraju najviačaima bih poručio   da budu strpljivi da će se utakmice igrati bez pubilike , ali  ste vi tu novinari koji će  te ih blagovremeno i podrobno inforisati o našim dobrim rezulatima. Tako da bez ikakvih problema startujemo u najboljem sastavu i sve osim poraza biće naš neuspeh po naš klub n apremijeri u Prokuplju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print