JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TEK DA SE ZNA STARIJI

SRPSKA LIGA-ISTOK

GFK DUBOČICA- SLOGA (Le) 2:1 ( 2:0)

Mrštane: Gledalaca 200. Sudija: Mitar Kikovac (Niš) 7. Strelci: Lazar Mitrović u 23, F. Miljković u 43 za GFK Dubočicu, Anđelić u 55 za Slogu. Žuti kartoni: Martinović, Dušan Savić ( GFK Dubočica).

GFK DUBOČICA: Miodrag Mladenović 7, Jović 7 ( Stojković-), Mladen Mladenović 7 ( M. Mitrović 6,5), Martinović 7, L. Mitrović 7,5, (M. Stanković-), Savić 7, Gorčić 7, Miljković 7, Jovančić 7, Pavlović 7 ( S. Mitrović 7), Đokić 7 ( Aleksić 7).

Igrač utakmice: Lazar Mitrović

Sa dva pogotka u prvom delu utakmice stariji Leskovački Srpskoligaš je poveo pogotcima L. Mitrovića u 23 i F. Miljkovića u finišu prvog dela igre, kada je u 43 minutu duplirao prednost i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu utakmice viđen je samo jedan pogodak i to mladog Anđelića u 55 minutu kada je prepolovio prednost komšije i sa tim rezultatom je i utakmica do kraja završena. Minimalna pobeda , tek toliko da se zna koje stariji i iskusniji tim . Ovom utakmicom fudbaleri Sloge su se oprostili od Srpskoligaškog društva, dok će GFK Dubočica na jesen startovati za jedno prvenstvo isusnija u društvo Srpskoligaša I možda pokušati da se domogne Prvoligaškog društva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print