JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

KOSANICA SE OZBOLJNO PRIPREMA

Kuršumilija: Zvaničan početak priprema OFK Kosanice člana Zone jug počeo je 9 februara. Prozivci su prisustvovali predsednik kluba Slobodan Đorđević, Generalni sekretar Ivica Vukadinović,šef stručnog štaba Bojan Milenković i njegov pomoćnik Predrag Jovanović, kao i novimenovani sportski direktor Goran -Dosa Vučković koji se sa mesta trenera povuko iz zsravstvenih razloga ali je i dalje u klubu, upitanju je operacija kuka.

Trenira se svaki dan na terenu u Kuršumilij jer su vremenski uslovi idelani za pripreme. Pripremnih utakmica dosad nije bilo biće ih ovih dana.

Klub su napustili u potrazi za novu sredinu i to: Nikola jOvanović i Đorđe Milenković ( Rembas) Aleksandar Mijajilović ( Austrija), Nemanja Milivojević ( Jastrebac-Blace). Redove Kuršumlijčana pojačali su Nikola STojić( OFK Topličanin), Predrag Mladenović i Milovan Čomić ( Grudaš), Mihajlo Vidosavljević ( BSK), dok su se aktivirali ponovo u klubu Bojan Šejić, Veljko Vasiljević, Miljan Milić.

Radi se dobro , povređenih nema, novajlije su prava pojačanja i proleće očekujemo sa nestrpljenjem da pokažemo daleko bolje fudbalske partije nego jesenas , jer smo dobili adekvatna pojačanja za to. Svi igrači izvršavaju naređenje trenera tako da sve zasad protiče u najboljem revu, jedino da počnemo sa odigravanjem utakmica ovih dana da se vidi koliko se radilo n asticanju snage kaže generalni sekretar kluba Ivica Vukadinović

 

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print