JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“SESTRIĆI” SE OŠTRE ZA PROLEĆE

Pukovac: Bez obzira što su jesenji deo završili na 11 mesto sa samo 18 sakupljenih bodova, što su doprinele loše igre i rezultati, ali se nadaju da na proleće neće tako biti da će sve biti drugačije.

O pripremnom periodu i prolećnom delu predsednik kluba Tomislav Mitrović kaže: Kao prvo pojačanje koje smo doveli u naše redove je Nemanja marjanović , možda jedan po najboljih fudblalera iz opštine Doljevac. Igrajući za Moravu iz Žitkovcaa, Malošište, Radnički iz Ćapljinca istako se golgeterskim sposobnostima postigao je možda i stotinak golova . Golgeter je po meri i verujem da će nam biti dobro došao u prolećnom delu prvenstva. Došo nam je i Miroslav Trajković iz Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca i igra na poziciji štopera , iskustvo je stekao u Palilulcu, Car Konstantinu, i Mokroj gori.Raduje nas sve u klubu što je vernost klubu produžio i Aleksandar Trajković naš internacionalac, a branio je boje Radničkog iz Niša, Jagodine, Ordabisi i bio na Islandu.

O fudbalerima koji su jesenas branili boje Pukovca Mitrović ne želi da govori kritički već na protiv kaže da su se svi zalagali pre svih Aleksandar Mišić, kao strelac i asistent,a tu su još: Marko Smiljković, Dušan Petković, Lazar Veljković, kapiten Marko Janković, Mladen Mitić, Stefan Zlatanaović. Pripreme protiču dobro uskoro ćemo odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica tako da ćemo za utakmicu prvog kola u Svrljigu biti potpuno spremni. Očekujemo još nekoliko pojačanja i pokušaćemo da od prvog kola krenemo sa pobedama i pokušamo da se približimo što više vrhu tabele rekao je na kraju vidno rapoložen Tomislav Mitrović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print