BOJNIČANI NADIGRALI LEBANČANE

RADAN- PUSTA REKA 0:2 (0:1)

 

Lebane: Gledalaca 150. Sudija: Nemanja Krstić ( Lebane). Strelci Azirović u 27 i Danilo Stanišić u 80 min.

 

 

RADAN: Ivanović, Cvetković, Milan Stanković, Prokopović, V. Stanković, Stojković, Stoiljković, Nikolić, Perić, Kostić, Anđelković. Igrali su još Milošević.

 

PUSTA REKA: Siniša Stanković, N. Petrović, Stojanović, L. Pewtrović, Danijel Stanišić, A. Stanković, Stojčić, Jović, Danilo Stanišić, Stefan Stanković, Azirović.Igrali su još: Đikić, Ljubisavljević, Jovanović, Vidojević

Po izvanrednim vremenskim uslovima za igru , fudbaleri jednog i drugog tima pookazali su borbenost i fizički pripremljenost. Gosti iz Bojnik asu bili snalažljiviji u i u oba perioda igre postigli po jedan pogodak.

Najpre je u 27 minutu strelac bio Azirović na asistenciju Danila Stanišića, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu konačan rezultat usledio je tek u 80 minutu igre kada je prednost udvostručio Danilo Stanišić i postavio konačan rezultat n autakmici , koj aje odigrana u fer i korektnom tonu, kako to i priliči dobrim komšijama.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net