JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Remijem rastanak do proleća

SRPSKA LIGA-ISTOK

SFK MORAVA-TIMOČANIN 1:1 (1:0)

Vladičin Han:   Igrano bez gledalaca: Sudija: Dušan Marek (Leskovac) 5. Stelci: V. Kitanović u 29 min.(SFK Morava), Slavković u 48 min.(Timočanin). Žuti kartoni: Mladenović, V. Kitanović, Blagojević, Pavlović (SFK Morava), Nakić, Stojadinović, Videnović, Stojanović (Timočanin).

SFK MORAVA: Vukadinović 7, Mladenović 7, V. Kitanović 7,5, Veliku 7, Milenković 7,5, Miladinović 6 (Živković-), Mirković 7, M. Stanković6,5, Ž. Stanković 6,5, Blagojević 6 ( Redzepović-),Pavlović7.

TIMOČANIN: Nakić 7, Mršević 7, Kojić 6,5, Slavković7,5, L. Stojadinović 6,5, Nikolić 7, Videnović 6,5( V. Stojadinović-),Mladenović 7, Milojković 6,5, Radosavljević 6, Stojanović7.

Igrač utakmice: Milenković

U posednjoj utakmci kod kuće, ovog jesenjeg dela prvenstva domaćin nije uspeo da pobedom okonča posednje domaćinstvo na svom terenu, nažalost bez prisustva publike, koje polako ubija ne samo fudbal bez gledaoce već i sve ostale sportove. Mučno je biti akter jedne ovakve utakmice, na kojoj se igra bez pubilke. Ali šta je tu je domaćin je ponovo ogorčen na deljenje fudbalske pravde ovog puta Dušana Mareka iz Leskovca.

Domai su prvi postigli pogodak na utakmci u 29 minut igre i tako poveli, a akteri tog pogotka su bili Veliju koji je odlično prošao po levoj stani, još bolje uputio centar šut a na pravom mestu se našo Vukašin Kitanović i prosto zakucao loptu u nebranjeni deo mreže golmana Nakića.

Već na samom početku drugog dela gosti stižu do izjednačenja. Neko od igrača gopstiju je neporopisno igrao rukom . Sudija Marek nije tako mislio dozvolio je nastavak akcije, na šta su igrači domćih zastali, što je strelac Slavković to iksristio i postigao pogodak, asudija pokazao na centar,  koji je izvao buru protesta u redovima domaćina.

Još jedna oštra zamerka domaćina sudiji Mareku kada se igrao 70 minut u prodoru je bio Blagojević koji je protrčao pored štopera gostiju  i postigao pogodak, ali je sudija pokazao da je strelac za domaćina nepropisno startovao nad igračem gostiju i poništio pogodak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print