JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sigurna igra Topličanina

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

SVETLOST- OFK TOPLIČANIN 0:3 (

Orljane: Igralište u Orljanu. Sudija: Nenad Savić. Stelci: Janković(KU), Dušan Stojković Nikita  Božić.

SVETLOST: A. Ilić, Stevanović, Tonić, Stojković,Đorđević, Mitić, Perović, Arsić, M. Ilić, Peternel, marjanović. Igrali su još: N. Veličković, Đ. Velićković.

OFK TOPLIČANIN: Đorđević, Joavnović;Stojić, Paunović, Ilić, Kitić, M. Stojković, Kaličanin, Stanković, N. Kitić, N. Janković. Igrali su još: Babović, Denić, J. Jovanović, Božić,Savić, Pavlović, Drobnjak.

Fudblaleri Topličanina u sklopu prirema  za nastavak prvenstva  odigrali su još jednu kotrlonu utakmcu  ovog puta u Orljanu na neutralnom terenu sa Svetlost iz Badnjevca  koga su svladali rezultatom 0:3. Prokupački plavo-beli su od samog početka nametnuli svoj stil igre . Prokupčani su poveli golom  Jankovića iz kaznenog udarca. Odličnu loptu dobio je u prazan prostor od kapitena Kaličanina Dušan Stanković   koji je u kaznenom prostoru  Svcetlosti  oboren a sudija Savić je pokazao na belu tačku. Pogotkom iz penala gosti iz Prokuplja su još više pojačali tempo igre . Nagrada za tako dobru igru stiže sa još jednim pogotkom, ovog puta strelac je Dušan Stojković izvandrednim udarcem sa distance. Konačnih 0:3 delo je omladinca Nikite Božića  koji je rutinski postigo pogodak  a svemu tome je predhodila  sjajna akcija  i aisistencija Miloša Jankovića. Trener OFK Topličanina Pećaranin  zadovoljanje  igrom svojih fudbalera, koji će do početka prvenstva kada u prvom kolu 7 marta  gostuju Radanu u Lebane odigrati još dve pripremne utakmice kako bi što spremnije dočekali start prvenstva.