JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Podela na ravne časti

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

FK ČEKMIN –FK TASKOVIĆI 2:2 (0:2)

Brestovac: Igralište Železničara. Sudija: Oliver Stojanović(Leskovac)Strelci: ilić u 75 i Stanković u 80 za Čekmin, Jasminko Stanković u 8, Nemanja Stanković u 21 za Taskovići.

FK ČEKMIN:  Dimitrijević, Tsić, Marinković, Ilić, Stoiljković, Zdravković, Dimitrijević, F. Stanisavjević, Krtsić, Mitić, Cekić. Igrali su još: Stoiljković, Vučković, Stanković, Stamenković, Momirović, Milošević, Cvetković, Nedeljković, Janjić.

TASKOVIĆI: S. Savić, N: stojanović, I. Milošević, P. Stanković, M. Ristić, I. Denkić, N. Stanković, M. Ranđelović, Blagojević, J. Stanković, Đ. Stanković. Igrali su još:Grozdanović, Ivanović, V. Cvetković.

Gosti su dobrom igrom u prvom poluvremenu matrijalizovali sa dva pogotka, što je pomalo bilo iznenađenje za Zonaša iz Čekmina, koji po svoj prilici nije shvatio ozbiljno ovaj susret, bez obzira što se radi o prijateljskom odmeravanju snaga na neutaralnom terenu u Brestovcu. Prvi pogodak za goste u 8 minutu strelac je Jasminko Stanković. Prednost gostiju udvostručio je Nemanja Stanković u 21 minutu igre i sa  tim rezulatom se otišlo na odmor.

U drugom delu igre domaći su stigli do izjednačenja tek u  završnici utakmice. Najpre je u  75 minutu strelac bio Ilić pošto je predhodno kazneni udarac izveo Stanković  ali je  Ilić sve to dobro pratio i ispravio grešku svog saigrča, poslavši lotu u nebranjeni deo mreže.  Konačnih 2:2  usledili su  pet minuta kasnije a strelac je Stanković posle odlične asistencije  od strane Vučkovića. Lepa fudbalska prestava  u kojij je  FK Taskovići član Nišavske okružne lige  bio ravnopravan protivnik Zonašu iz Čekmina u fer i korektnoj igri oba tima čitavog toka susreta. Šefovi struka i jednog i drugog tima isprobali su sve  rapoložljive sanega i mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih iazbranikadve nedelje pre poečtka prvesntva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print