JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prekinut niz ali anbicije nisu

Lekovac: U prostorijama GFK Dubočice održana je Konferencija za štanpu pred sutrašnji duel sa ekipom Grafiača , Zvezdinom filijalom. Na Kofesenciju za štanpu pored sekertara Dušan Petkovića pojavili su se i  šef struke Saša Mrkić I prvotimac Nemnja Ivanović koji su ispred kluba se obratili javnosti.

Najpre se obratio Saša Mrkić koji je rekao: Ostaje nam ža za prekinutom serijom od šest utakmica bez poraza.  Imali smo svoj period igre I na toj utakmci . sami smo doprineli porazu u Mitrovici.

Bili smo lišeni usluge  Ivanova, Markovića, Marka Petrovića tri štopera koji su Leskovac: U prostorijama GFK Dubočice održana je uobičajena Konferencija za novinare pred sutrašnji  duel sa ekipom  Grafičara iz Beograda. Svima nama dobro poznato da je to Zvezdina filijala mladih i perspektivih igrča  i očekuje se po dno Hisara dobra fudbalska predstava. Serija od šet utakmica bez poraza(tri pobede i 3 remija) je prekinuta u prošlom kolu na gostovanju u Sremskoj Mitrovica , ali anbicije kluba da se nastavi sa dobrim igrma nisu. U Prvoligašu iz Leskovaca. Na Konferenciji su se pojavili uobičajeno  sekretar klluba Dušan Peković, šef stuke Saša  Mrkić i standrni prvotimac Nemanja Ivanov, koji su o predstojećoj utakmci  rekli sa optimizmom svoje viđenje. Najpre se medijama obratio  Saša Mrkić koji je rekao:Nažalost prekinuli smo niz od šest utkmica bez poraz i ostaje žal za prekinutom serijom. Imali smo na toj utakmici većih kadrovskih problema, jer smo nastupli bez nekoliko standranih prvotimaca, uglavnom zbog povrede. mnogo nedostajali na toj utakmici. Uz to nije nastupio ni Peđa Radić koji se povredio na utakmici sa Slogom. Ipak u Mitrovici smo imali jedan peirod dobre igre. Tako da smo sami sebi doprineli tom porazu.

Tu utakmcu smo arhivirali okrećemo se sutrašnjem protivniku ekipi Grafičara,  jer to je Zvezdnina filijala igrača mladih , koji su željni dokazivanja i nastupa jednog dana u Super ligu Srbije.  Teže da se nadigravaju sa protivnikom, ali to je njihov stvar,  mi nemamo drugog izbora, moramo da jurišamo na pobedu, jer svaka naša naredna takmica do kraja jesenjeg dela prvenstva je kvalifikaciona. Verujem u ove moje momke da će dati svoj maksimum i na sutrašnjoj utakmci .U tim se vrćaju Radaić i  Ivanov, ali bićemo liše usluge kapitena i golgetera tima Dušana Savića zbog javnih opomena i Markovića, svi ostali su spremni i orni za nove bodove.

Ništa manjenije bio rapoložen ni Nemanja Ivanov koji je bio kratak rečima:  Očekuje nas težak meč sa ekipom Grafičar, oni će doći da se nadigravaju sa nama.  Mi smo maksimalno motivisani za taj duel  i očekujem dobru igru i povoljan rezultat po nas. Daćemo kao i na svim ostalim utakmicama svoj maksimum.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print