JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” ZADOVOLJNE RAZVOJEM DOGAĐAJA

Vučje: U cilju saradnje najkvalitetnije fudbalserke koje su izrazile želju da pristupe ŽFK Mašincu iz Niša klub nijednoj nije pravio smetnje.

Ove zime zadnjeg dana prelaznog roka (15.03) po rečima predsednika kluba Vladimira Ranđelovića dozvolili su odlazak čak šest fudbalerki u ŽFK Mašinac. Boje kluba promenile su Danica Kostić, Jelena Petrović,Jelena Stevanović Anđela Mladenović Anđela Stojković I Nikolina Marković.

Naša procena a i kompletne uprave kluba je bila ta da treba dozvoliti devojčicama da napređuju u većoj fudbalskoj sredini.Nažalost takve uslove rada u našem klubu nemaju bar zasada. ŽFK Mašinac ih je oberučki prihvatio jer je reč o taletovanim fudbalerkama. Bez obzira što smo imali ugovor da taj deo posla obavimo u junu mesecu, ljudi iz ŽFK Mašinca su to želeli sada.

Čast mi je da naše fudbalerke igraju u naj kvalitetnijim klubu u regionu, i to je samo jedna od potvrda da se u našem klubu radi vemoa dobro i sistematski kaže Ranđelović.Za samo šest godina postojanja iznedrili smo desetak talentovanih fudbalerki od toga su njih 6 postale članice ŽFK Mašinca iz Niša višestrukog prvaka države još stare Jugoslavije. Time se ponosimo , i verujemo da će sve one napredovati i izrasti u kvaltetne fudbalerke, što kod nas to nebi mogle zbog uslova

. Tako ćemo i dalje nastaviti sportsku saradnju sa ŽFK Mašincem, jer i ostale fudabelrke koje su u našem klubu trudiće se i radiće da dostignu one kolegenice iz kluba koje su napredovale i tako jedan veliki klub kao što je ŽFK Mašinac zainteresovan je za naše fudbalerke, jer su i oni sami uvideli da je jedna mala sredina kao što je Vučje pravi rasadnik talenata u ženkom fudbalu. Na kraju mi kao predsedniku kluba kaže Ranđelović ne preostaje ništa drugo nego da sa ponosom im poželim nparedak u novoj sredini i što kvaitetniji razvoj u prave fudbalerke i da jednog dana postanu članice repezentacije Srbije.

One to mogu i ja se iskreno nadam da će se to jednim sistemaskim radoim kakav je u ŽFK Mašincu i dogoditi bio je jasan “alfa i omega “ ovog kluba neumorni fudbalski radnik Vladimir Ranđelović.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print