JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U Rosulji Dubočica još bez pobede

PRVA LIGA SRBIJE

GFK DUBOČICA-BUDUĆNOST (D) 0:1 (0:1)

Vlasotince:  Igrano bez pubilike. Sudija: Mladen Jakovljević(Ljig)  5. Strelac: Slobodan Lućić u 16 min(KU). Žuti kartoni: Nikolić, S. Marković, L: Marković, Z. Stanković, (GFK Dubolica), Vuković, Lučić, Smiljanić, Anđelčković, Janjić, Pajović (Budućnost).

GFK DUBOČICA: Lućić 6,Nikolić 6, 6,5, M. Stanković ( Jovanović  6), L. Mitrović 6, Savić 6,5, N.Mladenović 6, (A. Mitrović-), S. Radić 6, Marković 5,5, Stojković 5,5, Vuković 6 , (Z. Stanković -), L: Marković 5 ( Stamenković-).

BUDUĆNOST: Mirković 7,5, Lućić 7 ( Valdant -), Markišić 7, Ilić 7, Smiljanović 7, (Đorđević -), Vuković 7 ( Ilić-), Rajevac 7, Janjić 7, Pajović 6,5, Novaković 7, Veselinović 7 (Anđeković -).

Igrač utakmice: Mirković

Ljubitelji fudbala  u Leskovcu očekivali su dorbu igru i pobedu posle pobede u predhodnom kolu u Kruševcu,a li se želje nisu ostavrile, jer su poraženi     iz  prestrogo dosuđenog kaznenog udraca već u 16 munutu igre. Uz slabu igru domaćina i loše suđenje sudije Mladena Jakovljevića iz Ljiga  koji jednsotvano nije dozvolio domaćinu da nametne svoj stil igre čestim prekidima uglavnom na štetu domaćina.

U kazenom prostoru neko od igrača  domaćih u tom 16 minutu  ima je nameru da lotu izbaci ali u tom duelu došlo je do kontakta  sa napadačem Vukovićem koji je pao, a sudija Jakovljević je kao da je jedva čekao pokazao na kaznei udarac, kojeg je izveo Lućić. Njegov udarac  umalo da odbrani golman domaćina njegov prezimenjak ali je ona ipak završila u mreži.

Do odlska na odmor   domaći su imali idealnu priliku za izjednačenje  u 37 mintu  kada je iskosa sa leve starne u prilici bio Marković,ali je golman Mirković  ušao u šut i  padom u noge Markoviću odbranio  čist pogodak  za domaćina.

U drugom delu utakmice domaćin je imao terensku inicijativu, napadao u talasima, prousptio nekoliko prilika  da postigne bar jedan pogodak,  ali se na golu gostiju istako dobrim odbranama golman Mirković. Uz loše suđenje glavnog sudije  Jakovljevića koji je po onome što je pozao nije još dorastao da sudi ovaj rang takmičenja.

Svojim odlukama unosio nervozu u reodvima jednog I drugog tima,što je rezultirao javnim opomenama koih je bilo čak deset.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print