JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pune ruke posla za čelnike FS RIS-a

Ko retko do sada nijedna nedelja nije tako bila puna sportskih dešavanja kao što će bti minula od ponedeljka 6 avgusta pa sve do ndelje 12 avgusta 2018 godine. Tako da će rukovodstvo FS RIS-a i njihovi opetaivci imati pun ruke posla. Pre nego što počne prvenstvo zakazano za 18 avgust 2018 god.

Več u ponedeljak6 avgusta  sa početkom u 14 časova  biće u protorije FS RIS-a u Nišu održana Konferencija Druge ženske fudbalske lige

Samo pola sat kasnije  od 14,30 takođe u prostorije FS RIS-a počeće Konferencija Razvojne  lige za devojčice.

Istog dana sa početkom  u 18 časova u Pirotu u velikoj Sali SO-Pirot biće održana Konferencija klubova Srpske fudbalske lige – istok, čiji će domaćin biti Fk Radanički iz Pirota.

U utorak 7 avgusta sa početkom u 17 časova  u prostorijama Graskog fudbalskog saveze Niša biće održana Konferencija klubova Zona- jug.

Sreda je dan za predah a već u četvrtak  u Prokuplju čiji je domaćin OFK Topličanin u Sportskom centru „Dr Zoran Đinđić“ u “plavoj Sali” biće održana Konferencija klubova  Zone- zapad.

Poslednja Konferencija liga pod okrivljem FS RIS-a je u petak u Orljanu  u restoranu „Alas“  gde će se okupiti klubovi Zona- istok.

Po Konferencije klubova slede i seminari službenih lica. Kako to I biva kreće prva Srpska liga – istok. Seminar službenih lica sudije I delegate biće održan  u nedelju 5 avgusta sa početkom  u 9 časova u hotelu “ Šumarice “ u Kragujevcu.

Potom u četrtak u hotelu “ New City”  u Nišu biće odžan Seminar službenih lica Zona- istok, vreme I mesto održavanja biće nakndano određeno.

Već sutra dan u petak zakazan je seminar za službena lica Zona- jug I Zona – zapad takođe u Nišu, takođe vreme I  mesto održavanja biće naknadno određeno.

I na kraju za vikend u petak I subotu 11 I 12 avgusta sa početkom u 12 časova u hotelu “ New – Sity” u Nišu biće održan Seminar za trenere klubova Srpske lige- istok, Zonskih liga Istok, Zapad I Jug I Mlađih kategorija  FS- RIS_a. Stručno predavanje na koje će treneri steći pravo da rade u svojim klubovima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print