JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Grafičari uz pomoć Šegrta do boda

PRVA FUDBALSKA LIGA SRBIJE.

GFK DUBOČICA- RGK GRAFIČAR 0:0

Leskovac. Stadion gradski. Sudija: Jovan Šegrt (Beograd) 5. Žuti kartoni: Z. Stanković, S. Radić (GFK Dubočica), Mikić(Grafičar).

GFK DUBOČICA: Mladenović 7, Z. Stanković 7,5, Nikolić 7, Ivanov 7, A. Mitrović 7, Ilić 6,5, L: Mitrović-), Jovanović 6, (Onimisu -), S. Radić 8, Stojković 6,5, Andrušenko 6 ( M. Stanković 7), P. Radić7(Milić-)

RFK GRAFIČAR: A. Stanković 6, Odade 7,Mikić 6,5, N. Stanković 6,5, Cvetković 7, Matić 7,  Burmaz 6,5, Marjanović 7, Damjanac 7, Todorović 7, Stojić 7.

Igrač utakmice: Sava Radić

Još jednu dobru igru na svom terenu fudbaleri Dubočice nisu uspeli da matrijalizuju   zrele prilike,jer su imali više iglednih prilika za postizanje golova. Uz to su imali i protiv sebe pristarsnog sudiju Jovana Šegrta , koji je svaki prekršaj presuđivao u korist gostiju iz Beograda što se videlo od samog početak utakmice.

 

U prvom delu igre gosti su imali više od igre, uglavnom se igralo na polovini domaćina ali su ipak domaći imali dve idealne prilike za postizanje golova.

Najpre je u 32 minutu    posle centr šuta P. Radića  Ilić odlično šutirao glavom ali nije bilo pogodka za domaći sastav i šansa je otišla u nepovrat.

Samo sedam minuta kasnije  posle neuspele ofsajd zamke gostuju P. Radić je izbioo sam pred gol  gostiju ali   je oklevao i druga izgledna prilika je otišla za domaće u nepovrat. Tako se na odmor otišlo bez pogodaka.

U drugom delu igre već u 48 minutu izgedna prilika za goste kada se u šansi našao  Stojić, šutirao glavom ali je taj udarac bio po sredini gola i omogućio golmanu Mladenoviću da se istakne bravuroznom paradom.

Igrao se 71 minut kada je rezervisa Milić  bio u prilici li uputio udrac pored samog gola.

U posednjim minutima igre, kad je na semaforu istekao 90 minut igre ponovo je Milić  krenuo sam prema golu i umesto da na desnoj strani uposli M. Stankovića , koji je imao otvoren put ka golu, oklevao je i od prilike za pogodak nije bilo ništa.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print