JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Rasuljci „potopili“ alase u Prahovu

SRPSKA LIGA-ISTOK

FK DUNAV-FK VLASINA 1:4 (1:1)

Prahovo. Igrano bez pubilke. Sudija: Miloš Grujić(Niš) 8. Stelci: Bogoslovski u 30 za Dunav, Vlajković u 35, Šćepanović u 58, A. Stanković u 61, Đokić u 71 za Vlsinu. Žuti kartoni: Filipović, Radulović, Puljecović( Dunav), Đokić, Vlajković(Vlasina).

DUNAV: Vasić 6,  Nilovanović 6,( Stojanović6),  Cvetković 5,5, Filipović 5 ( Kicoranović 5,5), Radulović 6, Arsić 6, Mitić 6,5 ( Jakovljević -), Jezdović 6, Bogoslovski 7, (Pavlović -), Puljecović 6, Bogdanović 6.

VLASINA: V. Ilić 7, Nikolić 7, N. Stanković 7, Miljković 7, S. Ilić 7, Milošević 7, Šćepanović 7, Al: Stanković 7, (Nik. Stanković-), Đokić 7,5,(N. Marković -), Vlajković 7 ( M. Ilić -), Hristić 7 ( L. Marković-)

Igrač utakmice Đokić

Vredna i visoka  pobeda Vlasotinčana u borbi za sam vrh tabele na Srpskoligaškom istoku u duelu sa domaćinom Dunavom u Prahovu.

Prvi i jedni pogodak na utakmci postigli su domaći igrači u 30 minutu igre a strelac je Bogoslovsaki i činilo se da će domaći doći do vredne pobede. Međutim radost  „ alasa“ trajala je kratkog daha. Samo pet minuta kasnije gosti postižu prvi pogodak na utakmci preko Vlajkovića, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom poluvremenu gosti su ti koji diktiraju tempo igre, stvarju prilike i postižu golove. Najpre je Šćepanović u 58 minutu preokrenuo rezultat u njihovu korist.  Samo tri minuta kasnije  još jedna pogodak za „Rauljce“ a strelac je bio A. Stanković i već tada je bilo jasno pitanje pobednika na ovoj utakmici.

Deset minuta kasnije usedili su konačnih1:4 a strelac  poslednjeg  pogotka na utakmci  u 71 minutu kapiten Đokić koji je potvrdio pogotkom svoju dobru igru i na ovoj utakmci.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print