JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LIDER PAO NA KOLENA U PROKUPLJU: Topličanin vođen Grozdanovom i Kričakovom napravio iznenađenje

PROKUPLJE – U meču 7. kola Super B rukometne lige za žene rukometašice prokupačkog Topličanina savladale su favorizovano Pančevo, rezultatom 32:29. Lider šampionata koji je u dosadašnjih šest susreta beležio svih šest pobeda u Prokuplje je došao sa velom favorita. Međutim, večerašnji utisak je bio drugačiji. Od samog starta izabranice Bojana Prolovića kontrolisale su meč i gospodarile na terenu. Ekipu Bojana Prolovića do nove pobede predvodila je golgeterski raspoložena Gergana Grozdanova i najbolja igračica večerašnjeg susreta Danijela Kričak. Bugarska internacionalka u redovima Prokuplja je na svoj konto upisala 11 pogodaka, dok je Kričak stala na koti od 8, ali njen celokupan doprinos večerašnjoj pobedi, presudio je da bude proglašena za najbolju igračicu meča.

Danijela Kričak, najbolji akter večerašnjeg susreta

Danijela je u izjavi za naš sajt po završetku susreta izjavila: – Ušle smo motivisane u meč, želele smo pobedu posebno jer smo gubile utakmice na strani, iako su to trebali da nam budu sigurni bodovi. Verovale smo u sebe, i najviše se pouzdale u odbranu na kojoj najviše radimo po dolasku novog šefa struke. Nadam se iskreno da ćemo da nastavimo sa pobedama, i pokazati da ovaj tim zaista mnogo vredi. – kratka je bila u izjavi Danijela Kričak.
Treba napomenuti da je od skora kormilo prokupački preuzeo Bojan Prolović čijim se dolaskom nivo igre Topličanina poboljšao, što i skor od Prolovićevog dolaska govori u prilog. Sigurno je da popularni Proka zna šta radi, i da ni budući rezultati Topličanina neće biti iznenađenje. Može se reći da Prolović od krhke ekipe sa starta šampionata pravi nemilosrdnu mašineriju koja preti da samelje svakog protivnika.
Vredi spomenuti da je u redovima gostiju najbolja bila Valentina Božinović sa 10 pogodaka.

SNIMAK VEČERAŠNJE UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI NA LINKU

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print