JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave u Knjaževcu

Lebane: Jesenji deo prvenstva Radan iz Lebana završio je na odmom mestu sa 22 osvojena boda uz  skor  šest pobeda, četiri remija i pet poraza uz pozitivnu gol razliku 19 datih i 16  primljenih pogodaka.

Pripremni period je proteko kako treba. Ostalo je nekoiko dana do početka prvenstva gde Radanu predstoji gostovanje u Knjaževcu ekipi Timočanina, kojeg su jesenas u  Lebanu savldali minimalnim rezultatom 1:0 u dobroj fudbalskoj predstavi jednog i drugog tima, što se i ovog puta  oečkuje,čak  možda još bolja fudbalska predstava, jer su i jedna i druga ekipa u pripremnom periodu pokazale  visok kvalitet sa kojim raspolažu.

Na jednom od polsednjih treninga pred put u Knjaževac šef stuke Goran Đorđević, kao uvek i ovog puta je bio rapoložen za ragovor. Na pitanje kako je protekao pripremni period Radana sa optimizmom na početku je rekao: Sve šro smo bili zacrtali u pripremnom periodu smo odradili. Naravno uvek je moglo bolje . Nije bilo nikavih problema u radu, sve što je planirano je i odrađeno kako treba. Odigrali smo osam kontolonih utakmica . Skor je po ćetiri pobede i nerešenih  utakmica. Kontrlone utakmice su u početku išle malo teže.

Pre svega zbog mali fond igrača. Morali su neki da igraju i cei tok utakmice . Forma igrača je išla uzlaznom linijom, jer iz utakmicu u utakmicu sve je bilo bolje i bolje. Poslednja provera pred start prvenstva bila je sa drugoplasiranim timom na tabeli Zona-centar ekipom Naša krila 1936 u Belotincu kod Niša , gde smo imali dobar teren za igru odličan prijem domaćina, što je rezultiralo visokom pobedom mojih izabranika.

–         Stručni štab Goran Đorđević  saradnik Stevica Janković i trener golmana Veljko Mirdzić svoj deo posla odradili su dobro po rečima Đorđevića sve  je proteklo u najboljem redu. Dogovora je bilo u radu , razumevanja tako je bilo sve kako treba i pripreme koje su protekle mogu se reći da su bile vrlo uspešne.

Pred start prvenstva i utakimice u Knjaževcu šef struke Lebančana kaže: Idemo na noge jdnom od tima koji se je po mojoj proceni možda u zimskom prelaznom roku možda i najbolje pojačao, tako da nam neće biti nimalo lako sa domaćinom. Ipak verujem u moje izabranike,pokušaćemo da ostvavrimo što povoljniji rezultat na premijeri. Sve osim poraza za nas je veliki uspeh na toj utakmici. Što se tiče tima koji će da počene utakmicu je već u mojoj glavi

. Dilema je jedan ili dva igrača, ali to ću se odlučiti pred sam početak utakmice.  Doveli smo samo dva kvalitena pojačanja Pericu Krstića iz Niškog Radničkog i povratnika iz GFK Dubočice Nemanju Smiljkovića, koji su dosta osvežili naše redove . Išli smo da ne dovodimo  samo da bi doveli igrače već smo gledali da to bude malo ali kvaitetnog pojačanja. Što se tiče igrača koje smo priključili iz kadetskog pogona niko se zasad nije nametnuo za sastav prvog tima, tako da je na njima da  nastave da rade i vreme će pokazati dali je njihov ili ne saveznik.

Tako da su spremni da na proleće pokušamo da bodovni saldo bude veće nego jesenas i da nam se ne ponove greške iz jesenjg dela prvenstva, kada smo na nekoliko utakmica  pri kraju bili na dohvat celog plena a nismo uspeli u tome. Verujem da se na proleće takve grešeke nejće više ponavljati bio je jasan šef struke Lebančana Goran Đorđević.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print