JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Neumoljivi Zlatković

FK TIMOČANIN –FK KABLOVI 6:0(2:0)

Knjaževac. Gledalaca 250. Sudija: Miloš Jocić( Knjaževac), Strelci: Stojanović u 26, 54, Zlatković u 38, 71, 84, Mršević u 64 min. Crveni karton: Kostić(Kablovi)

TIMOČANIN: I. Petrović, N. Petrović, Jovanović, Mršević, Pantić, Radosavljević, Krmar, V. Nikolić, Zlatković, Medić, Stojanović. Igrali su još: Jeremić, Milošević, Stojadinović, Kocić, V. Nikolić.

KABLOVI: Trailović, Jeleković, I. Nikolić, Mladenović, Trifunov, Đoševski, Konić, Jovanović, Bućan, Ramadani. Igrali su još: M. Nikolić, Šainović, Andejević, Stefanović, Marković.

Generlnom probom pred nedeljni start u prvenstvu Srpske lige-istok kada na svom terenu dočekuju Radan iz Lebane. Šef stuke Mio Starčević sa svojim saradnicima može biti itekako zadovoljni,onim što su prikazli njihovi izabranici u duelu sa liderom  jesenjg dela prvenstva Zona- istok ekipom Kablova iz Zaječara.

Već na samom početku utakmice dva puta se u prilici našao Zlatković ali je u oba navrata uspešnji bio golman gostiju Trajilović i od pogotka nije bilo ništa. Prvi pogodak na utakmci viđen je u 26 minutu igre. Lepa akcija koju je započeo Medić, nastavio odličnim cenratšutem Baćo Nikolić, dok je u pogodak pretvorio golgeter Stojanović odličnim pogotkom. Prednost domaćina usvostručena je u 38 minutu . Radosavljević je  odlično uposlio Stojanovića  u srcu kaznenog prostora gostiju koji je još bolje pronašao Zlatkovića koji je po prvi put zatresao mrežu gostuju.

Začetnik akcije kod trećeg pogotka bio je Krmar , koji je odlično završio Stojanović  svojim drugim golom na utakmici.

Četvrti pogodak na utakmci delo je  Mrševića , koga je iz kornera odlično pronašao Krmar i ovaj se  snašao još bolje i  Trajilović je bio primoran da po četvti put vadi loptu iz mrežu.

U samom finišu utakmice još dva pogotka domaćina za visoku pobedu od 6:0. Strelac je u oba navrata bio Zlatković, na asistenciju najpre Kocića a potom i Uroša Nikolića,  i sa tri pogotka potvrdio svoj raskošno  golgetersko umeće i na ovoj utakmici.