JugSport.net

sportski portal južne Srbije

HET TRIK ZLATKOVIĆA

Knjaževac, Stadion: Gradski, Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Trandafilović (Knjaževac), Strelci: Stojanović u 8 min., Zlatković u 22, 50 i 63 min  (Timočanin)

TIMOČANIN: I. Petrović, Hrnjak , Mršević, Pantić, N. Petrović, Radosavljević, B. Nikolić, Krmar, Zlatković,Stojanović, Igrali još: Jeremić, U. Nikolić, I. Nikolić, Stojadinović, Milošević i Aleksić.

BOR:Nešović, Radovanović, Buzej, Stanković, Stanojević, Kračunović, Stojanovski, Dimitrijević, Milićević, Đurđević i Antić. Igrali su još: Bugarinović i Derviši.

 

Iz prvog ozbiljnog napada domaća ekipa je povela. Prizemni centaršut Kocića sa desne strane  iskoristio je iskusni golgeter Stojanović i iz neposredne blizine je savladao Nešovića.  Rezultat je povisio napadač domaćih Zlatković iskoristivši smušenu intervenciju oba štopera borana i sa nekih desetak metara pogodio gol nemoćnog golmana gostiju. Do pauze su domaći imali još dve prilike. Najpre je Baćo Nikolić istrčao kontru sa centra i iz neposredne blizine šutirao ali je golman gostiju dobro intervenisao. Isti igrač je u 30 minutu prošao po desnoj strani uputio centaršut ali je  šut Zlatkovića blokirao Stanojević.

Drugi deo je počeo silovitim napadima Timočanina. Već u 50 minutu Hrnjak je prošao po desnoj strani ušao u kazneni prostor prebacio na drugu stativu gde se najbolje snašao Zlatković i sigurno pogodio mrežu gostiju. Domaćin je nastavio silovito pa su najpre Krmar i Zlatković propustili prilike a potom je i Hrnjak dobar napad završio nepreciznim lob udarcem. Gosti su mogli doći do pogodka u 60 minutu kada je nespretnim driblingom N. Petrović ostavio loptu Milićeviću ali se istakao sjajnom intervencijom golman domaćih Petrović. U 63 minutu Hrnjak je uputio loptu preko zadnje linije gostiju. Hitronogi Zlatković je prihvatio loptu i našavši se ispred Nešovića u maniru velikog golgetera postigao je četvrti pogodak za domaće.

Nakon visokog vođstva kao da se domaća ekipa uspavala. Do kraja utakmice a posebno u zadnjih desetak minuta gostujuća ekipa je došla u nekoliko prilika. Prvo je lob udarac Milićevića završio pored stative Jeremića. Potom grešku N. Petrovića gosti ne koriste. Dimitrijević je glavom šutirao preko prečke a u 81 minutu Stojanovski je nakon dobro izvedenog kornera i povratne lopte savladao Jeremića i postavio konačan rezultat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print