JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bojničani osvetlili obraz

Bojnik: Pod dirigentskom palicom trenera KK Pusta reka iz Bojnika Igora Zdravkovića  na Prvenstvu regiona SKFUR  u Jagodini  u sportskoj hali u Jagodini  održano je takmičenje u karateu  u kategoriji katama i borbama pojedinačno i ekipno., na kome su se pojavili I takmičari ovog kluba.

KK Pusta reka nastupla je sa ukuno devet takmičara i ostvareni su sledeći rezultati: 1. Aleksa Zdravković u kategoiriji nade 1 mesto. 2.Danilo Mišić  u kategoriji nade 2 mesto u katama i 1 mesto u borbama. 3.Andrija Miljković u  svojoj kategoriji 3 mesto. 4. Aleksandar Dimitrijević u kategoriji pionira 2 mesto. 5.Ranko Dimitrijević u kategoriji pionira 3 mesto. 6.Katarina Prokić u kategoriji ženske nade 3 mesto. 7. Petar Ilić u kategoriji juniora u katama 4 mesto, u borbama 2 mesto.

Miks tim u satavu Prokić, Mišić, Zdravković osvojio je 1mesto.

U konkurenciji mlađih seniora i seniorki repezentacija Srbije za koju je nastupao Nikola Denić 2 mesto mlađi seniori i kategorija seniora 3 mesto.

Aleksandar Stojanović u kategoriji mlađih seniora  2 mesto

Oba dva takmilara Nikola Denić i Aleksandar Stojanović su sudili na ovom prvesntvu kao licenicirani sudije Šotokan karate Federacije saveza Srbije.

O minuom prvenstvu u Jagodini trener MSc Igor Zdravković kaže: Ovo je očekivan rezultat za naš klub , s obzorom da smo oslabljeni jer na ovom prvenstvu nije nastupila naša repezentativka  i vice šamiponka sveta Anabela Stefanović  koja je takođe licencirani  sudija,kao i takmičari Nikola Živković  i Danilo Stojković  koji nisu nastupali iz opravdanih razloga.

Klub nastavlja po svom planu rada  i spremamo se za dalju takmičarsku sezonu koja je pred nama u ovoj godini . Ovom prilikom se zahvaljujem Opštini Bojnik,, predsedniku gosodinu Nebojši Nenadoviću, Sportskom savezu opštine Bojnik, kao i Sportskm centru Opštene Bojnik, na izuztnom razumevanju u razvoju karte sporta I sportskoj saradnji koja postoji godinama  I koja će biti nastavljena  u budućnsti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print