JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA ZAPAD

ŽUPA- KUŠILJEVO 3:3( 2:3)

Akeksandrovac: Gledalaca 200. Sudija: Nenad Milojević ( Jagodina) 7. Strelci: Ćirić u 20, Vuletić u 40(KU) i 85 za Župu, F. Jovanović u 10, B. Ilić u 20, Petrović u 24 za Župu . Žuti kartoni: F. Petrović(Kušiljevo).

ŽUPA: Blagojević 5 ( Marković 6), Milošević 6,5, Bašić 6,5, Stepić 6,5, Lisinac 7 ( Radovanović-), Knežević 6 ( Savić 6), Milićević 6 ( Radović 6), Đorđević 7, Ivanović 6, Ćirić 7 , Vuletić 8.

KUŠILJEVO: Jug 7, Đorđević 6,5, Simić 6,5, Ilić  7,  Stefan Gojković – ( Radovanović 6), Stanko Gojković 6 ( A. Milićević 6), Popović 6,5 Petrović 7, Jovanović 7, Marković 6, Ristić 6

Igrač utakmice: Vuletić

Podela na ravne časti, gde slađa polovina odlazi za Kušiljevo, koji su u prvom poluvremenu vodi (2:3) i rešili u svoju korist, dok su domaći uspeli da u drugom delu samo izjednače a do pobede nisu mogli jer su bili oslabljeni ne igranjem nekoliko standarnih prvotimaca.

Prvi deo je bio mnogo zanimljiviji jer je viđeno čak pet pogotka .  Gosti su prvi došli u voćstvo preko Jovanovića već u 10 minutu da bi desetak minuta kasnije videli po jedan pogodak na obe strane i kuševljani su imali ponovo prednost (1:2) u svoju korist. Još jedan pogodak samo 4 minuta ksnije za goste iz Kušiljeva i tada su imali već oppipljivu prednost (1:3)  , da bi u 40 minutu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca Vuletić smanjio prednost (2:3) i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor. Tek u samom finišu tačnij eu 85 minutu Vuletić spašava svoj tim od poraza svojim drugim golom na utakmci i postavlja konačan rezultat bez pobednika, ali ipak slađa polovina odlazi za Kušiljevo, dok domaćinu preostaje žal za propuštenom pobedom, jer nisu bili u kompletnom sastavu na ovoj utakmici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print