JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Svi pogodci iz prekida igre

Lebane: Gledalaca 200. Pomoćni teren FK Radana. Sudija: Nemanja Stanković (Lebane). Strelci: Stefan Kostić u 36. (penal) za Radan, I . Stojanović u 35. i 62. min. (penal) za Vlasinu.

FK RADAN: M. Mitić, B. Smiljković, Grozdanović, D. Stanković, I. Mitić, M. Stevanović, Lapćević, S. Kostić, N. Smiljković, M. Stanković, Dojčinović. Igrali su još: Sokolović- Janković, Stoiljković, Savić, Denčić, S. Stevanović, Marjanović, Petrović, Stajić.

FK VLASINA: Zdravković, Petrović, Mihjalović, Ilić, Nikolić, Milojković, Marković, Jović, Petković, I. Stojanović, Đokić. Igrali su još: M. Petković, Cvetković, Mladenović, M. Nikolić, B. Stojanović, Todorović Mitrović, Stoković.

Prva kontrolna utakmica Radana posle napornih zimskih priprema nije pokazao neku kvalitetnu igru. Borbenosti je bilo u oba tabora. Sva tri pogodka postignuta su iz prekida igre, što ide u prilog da su oba tima igrala čvrsto u odbrani. Šefovi struke Radana Dragan Momirović i Vlasine Dragan Nikolić ne mogu biti zadovljni kvalitetom igre. Međutim mogu biti zadovoljni borbenošću svojih pulena u ovom delu pripremnog perioda.

Prvi pogodak na utakmici delo je bivšeg igrača Radana Ivana Stojanovića iz slobodnog udarca. Udarac je izveo sa nekih dvadesetak metara. Lopta je završila u sam gornji desni ugao nemoćnog M. Mitića. Samo minut kasnije penal za domaćina. U kazneni prostor gostiju se našao brzonogi Lapčević, pojačanje u zimskom prelaznom roku, na koga je nepropisno startovao golman Zdravković. Siguran sa „kreča“ bio je Stefan Kostić. Bio je to rezultat prvog dela uz nekoliko prilika pred jednim i pred drugim golom.

U drugom delu odluka o pobedniku usledila je u 62. minutu. Na Miljana Petkovića je startovao nepropisno N. Smiljković. Siguran sa penala bio je I. Stojanović koji je svojim drugim golom rešio pitanje pobednika. Sledeći kontrolni susret Radana je u sredu 21. februara se ekipom FK Vučje. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili