JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slađa polovina Medveđanima

Vlasotince: Gledalaca 200. Sudija. Stefan Stanković (Leskovac) 8. Strelci: Stojanović u 7 (KU) za Vlasinu, Ivanović u 83 za Jablanicu. Žuti kartoni: Stojanović (Vlasina), Gavrilović (Jablanica). Igrač utakmice: Marko Ivanović

VLASINA: G. Stojanović 7, Cvetković 7, Nikolić 7, Spasić 7, Ilić 7, Miljković 6, Marković 6 (Mihajlović-), B.Stojanović 7, Đokić 6 (M. Stanković -), Petković 6, I. Stojanović 6.

JABLANICA: Bojić 7, Gavrilović 7, Ibraimović 7, Strahinjić 7, Janković 7,5, Paljević 7, Rajčević 8, Ivanović 8 (Mladenović -), Stošić 7,5, Ademović 7 (Kostić 7 ), Krivošija 7.

Kada su domaći već u 7. minutu pogotkom B. Stojanovića iz kaznenog udarca, došli prvi u vodstvo, činilo se da će lako doći do bodova u igri sa autsajderom Jablanicom iz Medveđe. Međutim gosti se nisu olako predali. Nastavili su da igraju svoju igru. Bili su ravnopravan protivnik čitavog toka susreta.

Treba istaći izuzetno fer i korektnu igru domaćina. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću.

U drugom delu igre napadi su se smenjivali čas pred jednom čas pred drugim golom. I kako se bližio kraj utakmice, tako je postojala verovatnoća da će ceo plen ostati u Vlasotincu.

Međutim u 83. minutu loptu je primio Ivanović na nekih 30 metara od gola golmana Stojanovića. Raspalio je po lopti koja je završila u sam gornji desni ugao nemoćnog golmana domaćih koji je sve učinio da ukroti udarac, međutim ona je završila iza njegovih leđa u mreži.

Podela na ravne časti. Slađa polovina sasvim zasluženo odlazi u Medveđu i dobra najava za beg sa dna tabele. Sada predstoje dve utakmice na svom terenu i dobra prilika da se bodovni saldo znatno uveća.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili