JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Druga za redom pobeda Prokupčana

Počekovina: Gledalaca 50. Sudija: Ognjen Popović ( Paraćin) 8. Stelci: Vukčević u 68, Todorović u 85min. (KU) za Poloprivrednik, D. Stamenković u 18, Stojković u 28, Mladenović u 37, Cvetković u 51, N. Jovanović u 67 za OFK Topličanin. Kartona nije bilo. Igrač utakmice. Dejan Stamenković

POLJOPRIVREDNIK: Spasić 5, Ibrovac 6, Ignjatović 6, Dzatić 6, Milovanović 6 (Vukčević 6), Tomić 6, Dumanović 6, Rakovec 6 (Ivanović -), Todorović 6, Egelić 6, Arsić 6.

OFK TOPLIČANIN: Novaković 7, Agatonović 7, Stanojević 7, Marković 7,5 L. Paunović 7,5 Stojković 7,5 (Popović-), J. Jovanović 8, Stamenković 8,5, Mladenović 8 (N. Jovanović 7,5 ), V. Stanković 7, Marković 7.

Kao i što se očekivalo druga za redom pobeda Prokupčana ovog proleća. Ovog puta na gostovanju u Počekovini savladan je tim sa začelja tabele. U prvom poluvremenu gosti su ozbiljno shvatili susret i rešili u svoju korist sa tri pogotka.

Najlepši trenutak na utakmci je bio već u 18. minutu kada je današnji slavljenik svog rođendana, Dejan Stamenković Mengel strahovitim udarcem sa preko trideset metara matirao nemoćnog Spasića na golu domaćina. Prednost je udvostručio u 28. minutu Stojković. Još jedan pogodak gostiju do odlaska na odmor usledio je u 37. minutu, a strelac je Mladenović.

U drugom poluvremenu viđena su još četiri pogotka. Po dva na obe strane, dovoljno da gosti sa tri gola razlike sasvim zasluženo osvoje ceo plen na prvom gostovanju ovog proleća u Počekovini. Vredna pobeda i dalje liderska pozicija na tabeli, gde je i cilj da se ostane do kraja. Fer i korektna igra domaćina u čijim redovima su nastupila čak osam bonus igrača. Tako da se više nije moglo ni očekivati sa daleko iskusnijom ekipom iz Prokuplja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print