JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bojničlani preslišali Nišlije

Bojnik: Gledlaca 200. Sudija: Milovan Kostić ( Surdulica) 7. Strelci: S. Petrović u 30, Ilić u 39, Danilo Stanišić u 78, Aleksandar (G) Stanković u 85 za Pustu reku, Dušanović u 69 , Miljković u 89 za OFK Niš.

PUSTA REKA: S. Stanković 7, N. Petrović 7 (L. Petrović -), Arsić 7, D. Stojčić 7, S. Petrović 7,5 ( Aleksandar (Z) Stanković -), Nikolić 7 ( Vidojević 7), Danijel Stanišić 7, Aleksandar (G) Stanković 7, Ilić 7, Jovanović 7, Danilo Stanišić 8.

OFK NIŠ: Milosavljević 6, Vlajković 6, Cvetković 6, Jakovljević 6, Đorđević 6 ( Micković-), Radivojević 6, Cojić 6, Miljković 7, Petković 6 (Nikolić-), Dušanović 7, Radonjić 6.

Igrač utakmice: Danilo Stanišić

Lepa fudbalska predstava u Bojniku, u kojoj je viđeno šest pogodaka, od toga četiri u prvom i dva u drgom poluvremenu. Domaći su tek u 30 minutu slomili otpo nišlila pogodkom S. Petrovića. Samo 9 minuta prednost je udvostučena i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu igre gosti su preko Dušanovića u 69 miutu smanjili prednost domaćina, nadajući se da mogu do povoljnijeg rezultata. Ipak Danilo Stanišić ubrzo postiže i treći pogodak za voćsvo od 3:1. U samom finišu utakmice po jedan pogodak na obe strane. Strelci su za domaćina Aleksandar (G) Stanković , dok za goste u 89 minutu Miljković , što je i bio konačan rezultat na ovoj vrlo zanimljivoj i kvaitetnoj fudbalskoj predstavi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print