JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Mrštančani se sladili u Bošnjacu

Bošnjace. Gledlaca 300. Sudija: Milenko Dimitrijević (Trstenik) 7. Stelci: N. Stefanović u 25, 55, L. Petrović u 29 min. Žuti kartoni: Z. Stanković, Mitrović ( Jedinstvo), Mršević, Andrić ( Moravac –Orion).

JEDINSTVO(B): Mišić 6, Mitić 6, Grozdanović 6 ( Aleksov -), Kostadinović 6, Grujić 6,5, Arsić 7, Marković 7, Z. Stanković 6, Mitrović 7, Đorđević 6 ( Stojković-), Stoiljković 6,5, ( Đenić-),

MORAVAC-ORION: Cakić 8, Mitrović 7, L. Petrović 7, Mršević 7, Andrić 7, N. Stefanović 8 (L. Jovanović-), Mančić 7, ( Krtsić-), Božović 7, Kostić 6,5 ( Radosavljević -), Tasić 6,5, Ilić 6,5.

Igrač utakmice: Nikola Stefanović

Komšiski derbi u Bošnjacu zalsuženo je pripalo gostima iz Mrštana, koji su sa tri pogodtka rešili pitanje pobedika. Prvi pogodak na utakmci usledio je u 25 minutu. Strelac je najbolji pojedinac na utakmiciN. Stefanović koji je svoj tim doveo u voćstvoo d 0:1. Samo četiri minuta kasnije prednost je udvostučena a stelac je L. Petrović i sa tim rezultaom s eotišlo na zasluženi odmor. U drugom delu već na smaom početku u 55 minutu svojim drugim a za svoj tim trećim pogotkom N. Stefanović je postavio konačnih 0:3 u Bošnjacu. Vredna pobeda gostiju iz Mrštana, koji su se ovom pobedom zaržali u gornjem delu tabele pri kraju prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print