Dunav “presušio” u Lebanu

Lebane. Gledlaca 200. Sudija: Stefan Ćirić ( Pirot) 8. Strelci: I. Stojanović u 12, M. Stojanović u 65 min. Ćuti karton: M. Stojanović ( Radan).

RADAN: M. Mitić -, Cakić 6,I. Mitić 6, M. Stanković 6,5, Kostić 7, Milošević 6,5, Slavković 6 ( Denčić-), M. Stojanović 7 ( Mirković-), Dodić 6,5 , M. Stanković 6,5 ( Ivanović-), I. Stojanović 6,5.

DUNAV: Pujkić 7, Stamenković 6, Đorđević – , Zajić 6,5, Todorović 5, Bogdanović 5,5, Ivković 5, Tasić 5, Manić 6, Puljenović 5, Jovanović – (Tacković 5).

Igrač utakmice. Kostić

Gosti su u Lebane rasterećeni oko opstanka doputovali sa 12 igrača. Na početku se povredio napadač Jovanović umesto njega je na teren ušao jedini rezervni igrač Tacković. Pri kraju prvog dela igre povredio se i Đorđević pa su tako gosti do kraja susreta igrali sa igrčem manje.

Prvi pogodak na utakmci usledio je još u 12 minutu kada se u strelce upisao mladi Ilija Stojanović. Na samom početku drugog dela igre Dodić je imao priliku da udvsotruči voćstvo, ali se istako golman Pujkić odličnom odranom. Jedinu priliku na utakmci gosti su imali u 62 minutu kada se u šansi našo Manić , ali je šutirao pravo u golmana domaćih, to je bila jedina intervencija na utakmci.

Konačnih 2: 0 usledili su samo tri minuta kasnije kad je posle prekršaja nad M. Stankovićem slobodan udarac sa ivice kaznenog protora izveo M. Stojanović. Precizno je šutirao, lopta je pogodila desnu stativu gola gostiju i završila u mrežu.

Pobeda Radana u borbi za spas od ispadanja, već u sredu predstoji gostovanje u Mrštanu. Protivnik je Moravac-Orion, koji se nalazi u gornjem delu tabele.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net