JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Do egala iz penala

Kuršumlija. Gledalaca 200. Sudja: Bogan Sretenović (Kruševac) 7;5. Strelci: Gvozdenović u 3 min. (KU) za OFK Kosanicu, Milojević u 56 min. (KU) za Levač. Žuti kartoni: Joksimović, Perović, Radovanović 8 Kosanica), Grujović, Milojević ( Levač). Igrač utakmice Šejić

OFK KOSANICA: Šejić 8, Gajović 6,5, Đorđević 6,5 ( Radojević 6.5), Rakić 7 ( Novaković-), Radovanović 7,Joksimović 7,Vučković 6,5 8 Vuković 6,5), Jevtić 7, Pavićević 7, Petrović 7, Gvozdenović 7.

LEVAČ: Zubović 7, Aleksić 6,5, Grujović 6,5, Milojević 7, M. Obradović 7, Obradović 6,5, Simić 6,5, Rakić 7, Nedeljković 6,5 ( Macanović 6,5), Radosavljević 7 ( Stević-), Otović 6,5.

Domaćin je od prvog minuta sliovito krenuo na gol gostiju iz Rekovca i već u 3. minutu penal. Gvozdenović je prošao po levoj stani, ušao u kazneni prostor gostiju, gde je oboren sa leđa. Sudija je bez dvoumljenja pokazao na “kreč”. Siguran izvođać bio je isti igrač i domaćin je prvi došao u voćstvo od 1:0.

Činilo se da će domaći na ovoj utakmci lako doći do bodova, međutim ispostavilo se da je to bio jedini njihov pogodak na utakmci. Već u 15. minutu golam Šejić brani zicer gostiju kada se Nedeljković se našao oči u oči sa Šejićem. Potom se Šejić istako još sa dve izvanredne odbrane u 22. i 31. minutu.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu. Gosti su ti koji su krenuli agresvinije na gol Šejića, što je rezultirao i poravnjanjem rezultata u 56. minutu. Joksimović je igrao rukom, sudija je po drugi put na utakmici pokazao na penal, ovog puta za goste. Siguran izvođać bio je Milojević, što se do kraja ispostavilo da je to bio konačan rezultat na utakmci.

Poslednju priliku za pobedu svog tima propustio je Gvozdenović u 88. minutu kada je od njega uspešniji bio golman Zubović.

Ivan Vukadinović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili