JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slađa polovina „Carićima“

Bošnjace: Gledalaca 400. Sudija: Nemanja Mitrović ( Prokuplje) 7. Stelci: Stoiljković u 27 za Jedintsvo, Ristić u 57 za Car Konstantin. Žuti karton: Jović ( Car Konstantin),. Crveni karoton: Dinić i 70 ( drugi žuti) Jedinstvo. Igrač utakmice. Ivanović

JEDINSTVO: Danić 7, Cakić 7, Kostić 7, Arsić 7, Dinić 7, Mitrović 7, Stojanović 6,5, Kostadinović 6 ( Marković -), Stoiljković 7, Z. Stanković 8, Nikolić 6 ( M. Stanković-).

CAR KONSTANTIN: Perić 7, Mitić 7, Petrović 7, Vasiljević 7,5, Stefanović 8, Trajković 7, Ivanović 8, Petrović 6( Jović 7), Stanković 6 ( Mićunović 6 ), nikolić 7, Stojković 6 ( Ristić 7).

Loš teren za igru, kao i vetar koji je duvao tokom čitavog toka susreta u Bošnjacu, u velikoj meri su pokvarili daleko bolju fudblasku partiju. Ipak igrači i jednog i drugog tima su uložili svoj maksimum na terenu. Viđen je po jedan pogodak na obe strane, propušteno nekoliko idealnih prilika za još neki pogodak. Gosti su bili ti koji su imali više izglednih prilika za postizanje pogodaka.

Prvu idealnu priliku za postizanje pogotka imali su gosti. Slobodan udarac sa nekih 18 metara u 24. minutu izveo je Stojković, ali je lopta završila u prečku i odbila se u teren za igru. Samo tri minuta kasnije radost za domaće pristalice. Domaći dolaze prvi u vodstvo, a strelac je mladi Stoiljković, uz obilatu pomoć golmana Perića koji je loše procenio let lopte u svom petercu. Idealan centaršut sa leve strane uputio je Z. Stanković.

Do odlaska na odmor gosti su propustili još jednu idealanu priliku za postizanje pogodtka preko Stefanovića koji je posle centaršuta Mitića glavom šutirao pored gola. Sa minimalnom prednošću domaćina se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom poluvremenu gosti su bili ti koji su diktirali tempo igre. Stvorili više idelanih prilika od kojih su uspeli da realizuju samo jednu i to u 57. minutu. Posle prekršaja nad Stefanovićem na jednih 17 metara od gola Danića, siguran izvođać bio je iskusni Ristić koji je pogodio sam gornji levi ugao nemoćnog Danića, koji nije stigao ni da reaguje.

Od 70. minta domaći su ostali sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona u svlačionici morao kapiten Dinić. To je još više doprinelo da gosti budu još agilniji na gol Danića. Propustili su čak tri prilike preko rezerviste Mićunovića u 75. i 81. minutu i preko Jovića u 83. minutu. Ipak poslednju priliku za pobedu imali su domaćini u 88. minutu preko rezerviste Markovića koji je sa nekih 20 metara šutirao, ali se golman Perić istako odličnom intervencijom.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print