JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Međunarodna fudbalska utakmica

Donja Jajina: Igralište FK Reala u Donjoj Jajni. Gledalaca 250. Sudija. Jelena Cvetković (Leskovac). Strelci. Grujić u 40, Kostić – Milutinović u 60. min. Za GFK Dubočicu, Stojov u 75. za Osogovo. Kartona nije bilo.

GFK DUBOČICA: Z. Stojanović, Danijel Stanišić, Ilić, Grujić, Vukojević, Stoiljković, M. Stojanović, Đokić, Stanković, Kostić-Milutinović, Danilo Stanišić. Igrali su još: Janković, Dojčinović, Marjanović, Jovanović, Nisić, Tošić, Stanković, Selimović, Veličković, Kocić.

FK OSOGOVO: Ageski, Manov, Manev, Mitrevski, Velevski Kocevski, Jordanov, Zoglev, K.Mitrevski, Kostadinov, Petrov. Igrali su još: Angelovski, Acev, Andonov, Georgijevski, Stoilovski, Stojov, Gavrilov.

Zahvaljujući pre svega na razmevanju Uprave FK Reala iz Donje Jajne koja je ustupila GFK Dubočici teren, odigrana je prijateljska međunarodna utakmica. Lider na tabeli jesenjeg dela prvenstva Zona-jug prikazao je daleko kvalitetniju fudbalsku predstavu od Drugoligaša Osogova iz Kočana (Makedonija), koji se nalaze ovde na pripremama.

Igra je bila na zavidnom nivou u kojoj su domaćini bili bolji tim i zasluženo pobedili. Prvi pogodak na utakmci usledio je u samom finišu prvog dela igre. Stelac je Grujić koji se najbolje snašao pred gol gostiju posle idealnog centar šuta Stojanovića. Sa vodstvom domaćina od jednog gola razlike otišlo se na zasluženi odmor.

U drugom poluvremenu po jedan pogodak na obe strane. Najpre je u 60. minutu prednost udvostručio taletovani i sve bolji Kostić-Milutinović, takođe posle centar šuta Stojanovića, preciznim udarcem glavom. Gosti jedino što su uspeli da urade je bilo u 75. minutu, kada je posle lepog soloprodora rezervista Stojov postigao počasni pogodak za svoj tim.

Prema onome što su pokazali puleni trenera Miluna Pejića on može biti zadovoljan  igrom i zalaganjem na terenu. Uz još malo rada do početka prvenstva biće složene sve kockice i juriš na odbranu jesenje titule. Da se kraj prvenstva dočeka tu gde jesu i izbori plasman u Srpskoj ligi–Istok, gde objektivno i pripada mesto GFK Dubočici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili