JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA U ZADNJEM MINUTU IGRE

ZONA ZAPAD

LUGOMIR – JEDINSTVO (M) 2:1 ( 1:0)

Rakitovo: Gledalaca 150. Sudija: Danijel Zlatanović ( Ćuprija) 7. Strelci: Eraković u 37 i 90 za Lugomir, N. Jovanović u 80 za jEdintsvo(M). Žuti kartoni: Stević(Lugomir), A. Đorđević, N. Jovanović , M. Stanković, Vitanović (Jedintsvo). Crveni kartoni: D. Đurić, Kovačević(oba u 44 min).

LUGOMIR: Huskić 7, Vasić 6,5 ( Đuračević  6), B. Jovanović 7, Marinković 7, Stojanović 7, Lukić 7, Stević 7, Eraković 8, Milošević 6,5, M. Filić 6,5, D. Filić 6,5 ( Maksimović-).

JEDINSTVO: Kovačević 6, Marčetić 6, Đorđević 6, B. Đurić 6, D. Đurić 6, N. Jovanović 6, Marković 6, Živanović 6,5, Antonijević 6,m5, Stanković 6, Vitanović 6.

Po jedan pogodak u oba dela susreta bio je dovoljan da se izvojuje minimalna ali zaslužena pobeda nad ekipom koja je u Rakitovo doputovala sa samo 11 igrača. Jedini pogodak u prvom delu utakmice viđen je u 37 minutu a strelac je bio najbolji pojedinac utkmice Eraković.

U drugom delu utakmice po jedan pogodak na obe strane   i to  u samom finišu utakmice, kada su gosti u 80 minutu uspeli da preko N. Jovanovića poravnaju rezultat,i činilo se da će kući odneti pola plena.  Čast domaćina u poslednjem minutu igre spasio je svojim drugim pogotkom Eraković  i tako svom timu doneo vrednu pobedu i ako je ona izvojevana minimalnim rezultatom u duelu sa Mijatovčanima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili