JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Mala četa, ali odabrana

Vikend koji je pred nama za dizače tegova iz Leskovca biće izuzetno značajan jer odlaze u Pančevo na takmičenje , po medalje koje su spremni da osvoje, jer je reč o izuzetno kvaitetnih dizača tegova.

Biće održano zvanično IPF Državno prvenstvo u „POWERLIFTINGU“ ( To je takmičenje  u dizanju tegova u tri discipline, potisak sa ravne klupe, čučanj i mrtvo dizanje). Pobednik je onaj  takmičar koji  u sve tri discipline u svojoj kategoriji podigne najviše ukupne težine. Ovog puta biće to najmasovnije takmičenje koje je dosad održano kod nas u Srbiji u ovoj disciplini. Prijavljneo je ukupno 120 takmičara  kako iz cele Srbije tako i susednih zemalja.

Najtrofeniji Leskovački klub  sportova snage „XL“  nastupiće samo sa tri trentno najspremnija takmičara  u ovoj disciplini.

Svakako perjanica kluba je Miljan Domazetović u kategoriji do 83 kg svoje težine inače Državni i Balkanski šamipon  u ovoj discilini.

Zatim Aleksandar Ranđelović u kategoriji  do 93 kilograma svoje tećine

Kao i Juniorka Jelena Dobrosavljević u kategoriji do + 63 kg, svoje težine.

Jedan od trojice sudija biće  Leskovčanin dr. Predrag Milenović inače prvi trener ovog kluba, koji od svojih takmičara očekuje dobre rezultate u Pančevu.

Na ovom prvenstvu putujemo sa tri izuzetno kvalitetna takmičara, gde od njih kao trener očekujem dobre rezultate. Verujem da niko od njh neće da nas razočara, ma da sve zavisi od konkurencije koja će bitina ovom prestižnom takmičenju. Biće ovo dobra najava mojih takmičara za naredno takmičenje u Benč-Pressu koje će se 26 juna održati u našem Leskovcu i to u prelepom hotelu „Bella Nella“ sa početkom od 16 časova.

Biće to zvanično Kup takmičenje Srbije gde se takođe očekuje veliki broj takmičara kako iz naše tako i susednih zemalja. Sve ovo zahvaljujući lokanoj samoupravi u Leskovcu na čelu sa gradonačelikom Cvetanovićem bio je jasan u svojoj izjavi „ alfa i omega“ ovog uzornog sportskog kolektiva iz Leskovca dr. Predrag Milenović. U ime medsike kuće „jugsport.info“ poćelimo im dobre rezutate, što bi bila dobra najava pred Kup u Leskovcu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili