JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Evrogol Jovića

Pertate: Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Đorđević ( Leskovac) 8. Stelci: Jović u 63 i 73 za Radnički, Dimitijević u 59 za Milanovo. Kartona nije bilo.

FK RADNIČKI: Nisić 7, Ranđelović 7, Arsić 7, Mitić 7, Jović 8, Đorđević 7, M. Jovanović 7, Stojanović 7 Petković 6 ( Misić -), S. Jovanović 7.

FK MILANOVO: Stanojević 6, Anđelković 6, Nikolić 5,5, Đorđević 6, Đokić 6, Stamenković 6, Miljković 6, Dušan  Stojanović 6, Danijel Stojanović 6, Prokopović 5 ( Veličković -), Dimitrijević6.

Igrač utakmice: Ivan Jović

U grčevitoj borbi za opstanak fudbaleri Radničkog su u Pertatu savladali goste iz Milanova, pogotcima u drugom delu, kada je i viđena dobra fudbalska predstava.

Ipak gosti su prvi došli u voćstvo   u 59minutu, strelac je Dimitrijević. Potom na sceni stupa najbolji pojedinac na utakmci ujedno i dvostruki strelac Ivan Jović. Najpre je samo četiri minuta po voćstvo gostiju uspeo da  izjednači rezultat. Pošto je bio idelano upošljen od Jankovića i sa nekoliko metara matirao Stanojevića.

Konačnih 2:1  u 73 minutu kada je viđen najlepši trenutak na utakmci. Evrogol Jovića nad kojim je na nekih tridesetak metara načinjen prekršaj. Šutirao je  direktno na gol i lopta se zarila u mrežu gde se spajaju prečka i stativa. Aplauz na otvorenoj sceni i pogodak za zlata vrednu pobedu u borbi za opstanak u ligi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili