JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bruka u Mesevu

Apel nije uspeo, nisu nas pustili da igramo fudbal.
Po ko zna koji put u Srbiji fudbal ne igraju deca, nego su su sudije glavni akteri, isti oni koji su sinonim za pravdu, ej sudija. Savezni sudija Dalibor Manojlović, sa svojim pomoćnicima Stojanović Ivicom i Dimitrijević Dejanom, zarađuju hleb tako što se prodaju na utakmicama, što je javna tajna a pokazalo se godinama unazad. E sad ako sude klubu koji drži njihov bivši kolega Žarko Ađelković MAGARAC, onda to još lakše ide.
Pehar Zone Zapad se izgleda kupuje, a mi trenirali, borili se, učimo decu da je najbitniji sportski duh. Ispada da ih lažemo.
Dalibor Manojlović je osakatio ekipu i u 20.min dao direktan crveni karton za običan start na polovini terena. Tu se sudijska trojka nije zaustavila ali smo nekako uspeli da povedemo. U drugom poluvremenu učitelj MAGARAC svojim učenicima drži dopunski čas, tako da školovane sudije nastavljaju svoju pozorišnu predstavu. Nismo mogli protiv toga.

oznorMB

Možda nismo pobedili danas na terenu ali jesmo van njega. Uspeli smo da probudimo savest građana koji vide naš trud i rad, uspeli smo da vratimo decu na stadion, uspeli smo da stabilizujemo klub…
Ovom prilikom se zahvaljujemo na velikoj podršci Opštine Ćuprija, sponzora, prijatelja kluba, porodica igrača i svih navijača koji nas pratili kako tokom cele sezone tako i na današnjoj utakmici.
A Daliboru Manojloviću želimo da nastavi svoju uspešnu karijeru, da se što više bruka i prodaje, jer će samo tako opstati na ovoj sceni.
Nisam želeo da izbacim sliku dečaka koju plaču posle ovakve nepravde, koji žele da napuste ovaj sport zbog MAGARACA koji postoje u našem fudbalu. Zato stavljam sliki sudijske trojke da ih dobro svi upamtite i delite dalje da cela Srbija čuje i vidi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print