Bruka u Mesevu

Апел није успео, нису нас пустили да играмо фудбал.
По ко зна који пут у Србији фудбал не играју деца, него су су судије главни актери, исти они који су синоним за правду, еј судија. Савезни судија Далибор Манојловић, са својим помоћницима Стојановић Ивицом и Димитријевић Дејаном, зарађују хлеб тако што се продају на утакмицама, што је јавна тајна а показало се годинама уназад. Е сад ако суде клубу који држи њихов бивши колега Жарко Ађелковић МАГАРАЦ, онда то још лакше иде.
Пехар Зоне Запад се изгледа купује, а ми тренирали, борили се, учимо децу да је најбитнији спортски дух. Испада да их лажемо.
Далибор Манојловић је осакатио екипу и у 20.мин дао директан црвени картон за обичан старт на половини терена. Ту се судијска тројка није зауставила али смо некако успели да поведемо. У другом полувремену учитељ МАГАРАЦ својим ученицима држи допунски час, тако да школоване судије настављају своју позоришну представу. Нисмо могли против тога.

oznorMB

Можда нисмо победили данас на терену али јесмо ван њега. Успели смо да пробудимо савест грађана који виде наш труд и рад, успели смо да вратимо децу на стадион, успели смо да стабилизујемо клуб…
Овом приликом се захваљујемо на великој подршци Општине Ћуприја, спонзора, пријатеља клуба, породица играча и свих навијача који нас пратили како током целе сезоне тако и на данашњој утакмици.
А Далибору Манојловићу желимо да настави своју успешну каријеру, да се што више брука и продаје, јер ће само тако опстати на овој сцени.
Нисам желео да избацим слику дечака коју плачу после овакве неправде, који желе да напусте овај спорт због МАГАРАЦА који постоје у нашем фудбалу. Зато стављам слики судијске тројке да их добро сви упамтите и делите даље да цела Србија чује и види.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net