JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RAKITOVČANI NE DOZVOLJAVAJU IZNENAĐENJE

ZONA ZAPAD

OFK LUGOMIR- GRADINA 3:1 ( 2:1)

Rakitovo: Gledalaca 200. Sudija: Nikola Bogdanović ( Ćuprija) 7. Strelci: L. Stojković u 20 (KU), Eraković u 44, M. Milošević u 90 za Lugomir, J. Nešić u 42 (KU) za Gradinu. Žuti kartoni: Vasić, Maksimović, Lukić, Stojković (Lugomir), Pešterac, J. Nešić ( Gradina)

OFK LUGOMIR: Huskić 7, Vasić 7, Maksimović 7, Stojanović 7, Filić 7, Lukić 7, Stojković 7,5, Milanović 6,5 ( Filić 6,5),M Milošević 7,5 Eraković 7, Filipović 7.

GRADINA: Stanojević 6, Milić 6, Dzanić 6, Lukić 6,5, Pešterac 6,5, Vasić 6, maksimović 6,5, Milićević 6, Nešić 7 Jevtić 6 ( Vasović 6), Pacić 6,5.

Igrač utakmice:    M. Milošević

U dobroj fudbalksoj predstavi pobednik je domaći tim koji je pokazao više na terenu i zasluženo na svom kontu stavio nova tri boda u duelu sa ekipom Gradine iz Pejovca. Koja se predstavila kao dobar protivnik , naročito u prvom delu utakmice.

Prvi pogodak na utakmici dogodio se u 20 mintu za domaće iz opravdano dosuđenog kazneog udarca kojeg je u pogodak pretvorio L. Stojković. U finišu prvog dela još po jedan pogodak na obe strane. Najpre su gosti u 42 minutu preko Nešića izjednačili na1:1 takođe iz opravdano dosuđenog kaznneog udarca za goste.Samo dva minuta ksnije Eraković je u 44 postigo drugi pogodak za domaćina. Znači po jedan penal na obe strane i oba su relizovana u prvom delu igre.Tako se na odmor otišlo minimalnoj prednosti domaćina od 2.1

U nastavku sureta viđen je samo jedan pogodak ma da je domaćin propustio nekoliko izglednih prilika za postizanje još kojeg gola. Konačnih 3:1 postavio je M. Milošević u poslednjem minutu igre  i tako svom timu overio vrednu pobedu na svom terenu u Rakitovu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print