JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Knjaževčani silovito krenuli

Knjaževac: Posle dugo godina fudbal u Knjaževcu se vraća tamo gde mu i pripada mesto. Ponovni povrtak među Srpskoligaše je dobra najava  da se fudbal u ovoj fudbalskoj sredini vraća na mesto uspeha. Kao prvoplasirani tim Zona- istok, koj je vodio sa Timokom 1919 iz Zaječara mrtvu trku do predposlednjeg kola u minulom prvenstvu, ovih dana tačnije 8.jula počelo se zvanično sa pripremama za Srpsku fudbalsku ligu istok. Gde kao novajlije u ovom rangu  sigurno im neće biti lako.

Pod dirigentskom palicom novoangažovanog trenera Dragana Ilića iz Niša, kome u radu pomažu pomoćni trener Nikola Veljković i trener golmana Dejan Bumojić. prozivku je obavi šef struke Dragan Ilićna kojoj su se   odzvali  čak 24 fudbalera. Pojačanja zasad su pristigla Miloš Stojanović-Popaj, Uroš Nikolić, Nikola Petrović, Veljko Đorđević. Očekuje se ovih dana još nekoliko njih koji će stvoriti još veću konurenciju za najbolji sastav Timočanina koji će takmičiti u jesenjem delu prvenstva.

Tako da zasad igrački kadar izgleda ovako: Minić, Nikolić, I. Đorđević, Jeremić, Nakić, D. Stojanović, Miloš Nakić, Miladinović, Miletić, Antić, Novčić, Rastko Stojanović, Nešić, Milijić, Manojlović, Jonić, Kocić, Nikola Petrović, V. Đorđević, Veljko Stojanović, Tasić, Cibrić, Milošević, Videnović, Ranđelović.  U radu sa prvim timom uključena su i nekoliko kadeta koja su budućnost ovog kluba.

Tako da ovih dana na terenima Fk Timočanina u Knjaževcu vri kao u košnici. Radi se od prvog dana žestoko, bez predaha, tako da svi igrači treninge podnose bez prigovora i odgovorno, što govori da je svima cilj da se što bolje i spremnije do starta prvenstva. Svima u klubu je cilj da već na početku pokažu da nisu se slučajno našli u ovom rangu takmičenja.

Zakazan je i prvi kontrolini suret . To će biti  u sredu 17 jula sa Radničkim u Pirotu, povrtanikom među Prvoligaše i dobra prilika da se vidi kvailtet tima koji se priprema za početak jesenjeg dela prvenstva.Do početka  prvenstva biće odigrano još nekoliko kontrolnih utakmica  kako bi se tim iskristalisao i što bolje pripremio za početak prvenstvene trke na Srpskoligaškom istoku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print