JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pehar u ruke Bojničana

Lebane: Spustena je zavesa na 43 za redom Vidovdanski turnir u malom fudbalu pod nazivom „Lebane 2019“ godine koji je trajao dve nedelje i prikazan je dobar  „ petoparac“ na kome je pobednik ekipa SZR „Marinković“ iz  Pridvorice kod Bojnika koje je u finalu posle izvođenje penala bila bolja od Vlada invset skuteri. Utakmica je u regularnom toku završena bez pobednika(1:1 ) pa se pristuplio  izvođenju penala.  Penalima 2:1 za pobednički tim iz Pridovrice kod Bojnika  rešeno je pitanje pobednika.

U utakmci za treće mesto  ekipa „Krčma kod Marka“iz Lebana bila je bolja od ekipe „Pandzi Kargo“  minimalnom pobedom od 2:1 i tako su zauzeli treće, dok ekipa iz Leskovca je osvojila četvrto mesto.

Odigrane su i utakmice u svim uzrasnim kategorijama gde je takođe dobiveni ovogodišnji pobedici turnira u Lebanu. U kategoriji Petića  pobedik je  ekipa FK Jedinstvo iz Bošnjace koji su bili bolji ( 3:1) od ekipe „ Spartanci“.

U kategoriji Mlađih Pionira  pobedik je ekipa GFK Dubočice koja je  nanela ekipi „Mungosi“ pravu katstorofu (7:1)  i superiorno bili najbolji u svojoj kategoriji.

U kategoriji Starijih Pionira pobedik je ekipa „ Jang Bojs“iz Lebana koja je bila bolja (2:1) od ekipe „Mona“ i tako bili najbolji u svojoj kategoriji.

Odigrane je i utakmica u kategoriji Vetarna gde su sasatale ekipa Lebane i „ Solidarnost“ iz Leskovca. Pobednik je ekipa iz Leskovca (4:1) i bili potpuno zalsuženo najbolji  u svojoj kategoriji.

Izabrani su i najbolji pojedici u svim kategorijama osim kod veterana.Za najboljeg igrača turnira u kategoriji Seniora proglašen je Igor Stefanović iz ekipe „Vlada invset skuteri“ dok je najbolji golman iz pobedničke ekipe  „SZR Marinković“ Vladimir Đikić.

U kategoriji petlića najbolji igrač je Stefan Šabanović iz ekipe FK Jedinstvo, do je golman turnira David Simić iz ekipe „Spartanci“.

U kategoriji Mlađih Pionira igrač turnira je Nikola Tasić iz ekipe GFK Dubočica, dok je najbolji golman Andrija Zarić takođe iz pobedičke ekipe iz Leskovca.

U kategoriji Starijih Pionira igrač tunira je Uroš Petrović iz ekipe „Mona“ dok je za najboljeg golman turnira izabran Uroš Grubač iz ekipe „Jag Bojs“.

Direktor ovogodišnjeg turnira  Saša Đorđević i direktro Sportsko rekreativnog centra u Lebanu Miloš Stevanović  najboljim pojedincima i ekipama uručili su diplome, medalje, i pehare  po završetku svake finalne utakmice.

FINALNA UTAKMICA  ZA I MESTO

Lebane. Teren za male sportove u Lebanu. Gledalaca 2.000. Sudiski par: Igor Stanojević (Lebane) – Zoran Krivokapić (Bošnjace). Strelci: Petrović u 13 za  Vlada inveset skuperi, A. Stanković u 33 (penal) za SZR Marinković.

VLADA INVEST SKUTERI: Veličković, Stanojević,Stefanović, Cvetanović, Kostić, Bojat, Nikola (P) Petrovič, Marjanović, Nikola (D) Petrović, Simonović, Janaćijević

SZR MARINKOVIĆ: Đikić, A. Stanković, Miloš Đenić, Milan Đenić, S. Stanković, Ivković, Ilić, Arsić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print