JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Na Rosulji kao u košnici

Vlasotince. Pod dirigentskom palicom iskusnog fudblakog trenera Dragana Nikolića i njegovoh najbližih saradnika Zorana Andrejevića i Velimira Zdravkovića  još od 5 jula na dva terena fudbaleri FK Vlasine iz Vlasotinca svakog dana  intezivno se pripremaju za start na Srpskoligaškom istoku. Na okupu su čak 24 fudbalera koji marljivo treniraju. Pored onih koji su izborili plasman u Srpskoj ligi istok tu su i novajlije koji dosad pristigli u redovima ovog uzornog fudbalkog koletiva iz Vlasotinca. Zasad to su: Marko Hristić iz Dinamo(Vr), Predrag Ivanović ( Radnički-P), Marko Kostić i Stefan Ilić (Moravac-Orion), Lazar Kitanović ( Radnik- Surdulica), Vukašin Kitanović (Morava-VH), Miloš Milić(Budućnost-Orašje). Dosada je odigrana samo jedna kontrolna utakmica  sa jednim od niželigašem iz okoline Vlasotinca. Sa zvaničnom proverom se kreće u nedelju  21 jula kada je zakazana prva zvanična kontrolna utakmica utakmica sa OFK Sinđelićem, potom sledi 24 jula sa Budućnost iz Orašja, 28 jula sa Pustom rekom, 3 avgusta sa Jedinstvo iz Bošnjaca, 7 avgusta sa Radanom, na kraju poslednja kontrolna utakmica pred početak prvenstva ponovo  sa Jedinsvom iz Bošnjaca, zavisno od rasporeda starta prvenstva dali će to biti u Bošnjacu ili Vlasotincu.

O proteklom delu priprema šef struke Vlasine Dragan Nikolić specijano za naš portal kaže: Radi se izuzetno dobro, sve napore koje iziskuje prva faza pripreme fudbaleri su podneli dosta dobro. Koristimo dva terena za treninge. Kompletan tok priprem smo planirali da obaviom na naša dva terena. Prva faza je prošla na redu je druga gde ćemo kroz kontolne utakmice  polako ulaziti u takmičarsku fazu priprema. Poslužiće nam da se iskristališe tim za jesenji deo prvenstva. Cilj nam je kao novjalije u ovom rangu takmičenja  da sačuvamo status člana Srpske lige istok. Pojačanja koja smo doveli u naše redove zasad odlično rade. Stvorena je još veća konurencija za najbolji sastav tima. Niko u prelaznom roku nije napustio naše redove, ostao je kompletan igrački kadar,m što je takođe pozitivna stvar.

 Što se tiče finasiskog dela ni tu nema nikavih problema. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Nenadom Stojkovićem stvorila je odlične uslove za nesemtan rad. Nikom se ne duguje kad je reč o fudbalerima i to je znak da je u klubu stvorena jedna pozitivna atmosfera. Sa nestrpljenjem očekujemo start prvenstva , gde ćemo se  sa svakim protivnikom pokuašti da se dostojno suprostavimo i pokažemo da nismo slučano postali članovi ovog ranga takmičenja. Nadam se da ćemo dobrim igrama povećati posećenost na svakoj utakmci, jer naši verni navijači to zalsužuju, uvek su bili naš dvanaesti igračl, njihova podrška nam je uvek pa i ovog puta dobrodošla, rekao je na kraju šef struke  Vlasine Nikolić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print