JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Najbolji napuštaju Lebančane

Lebane: Minulo prvenstvo je završeno , Lebančani su u predposlednjem kolu spasili od  ispadanja iz Srpske lige istok, zahvaljujući dobrim igrama u prolećnom delu prvenstva, ma da su posle jesenjeg dela prvenstva Radana svi videli u ovom narednom prvesntvu u društvu Zonaša. Svi su  smtrali da nemogu da se spase ispadanja, međutim u Radanu nisu tako mislili cilj je ostavren izboren je opstanak.

Letnji prelazni rok je u toku, sa pripremama se krenulo 11 jula na terenima kraj Jablanice pod dirigentskom palicom trenera  Gorana Đorđevća. Jednog od možda najzaslužnijim za tako blisatve igre  u drugom delu prvenstva. Zato mu je Uprava FK Radana ponovo ukazala poverenje da i u narednoj takmičarskoj 2019/20 ostane kao šef stuke. Dali će i naredna polusezona biti uspešna kao prolećna, po svoj prilici će morati da se slože mnoge kockice jer se igrački kadar dosta osipao. Redove Lebančana napustili su Dušan Dodić, Ivan Mitić, Ilija Stojanović, Milan Stanković, Nemanja Smiljković, Mihajlo Milošević.

Kao pojačanjj su se pripremama prikučili nekoliko fudbalera, ali po rečima šefa struke Gorana Đorđevića još uvek nije to zvanično potvrđen njihov dolazak, niti je lista pojačanja konačna. Verovatno će sve se učiniti da se pronađu adekvatna pojačanja za one koji su  zasad napsutili redove „zelenih“ iz Lebana.

O dosadašnji tok priprema šef struke Goran Đorđevič kaže: Sa pripremama smo krenuli na vreme. Radi se uobičejno dobro. Oni koji su izrazli želju da pormene sredinu ja tu nisam ništa mogao. Na pripremama su  se pojavila nekoliko pojačanja o kojima nebih ovog trenutka ništa rekao, sve dok zvanično ne postanu naši članovi kluba. Sa zvaničnim kontrolnim utakmicama počećemo 24 jula  i u planu smo da odigramo nekoliko, kako bi se tim za start jesenjg dela iskritalisao. Zasad imamo zakazana dva duela sa Vlasinom i Car Konstntinom. U hodu ćemo  pokušati da dovedemo adekvatna pojačanja, da proverimo njihov kvalitet i odlučimo se za one igrače koji mogu da dostojno zamene oni koji su otišli u ovom letnjem prelaznom roku. Cilj nam je da se što bolje pripremimo i ponovimo dobre igre iz prolećnog dela prvesntva. Tako da  sačuvamo starus ranga takmičenja u kome se nalazimo. Verujem u to i zato sam ostao u klubu  sa svetlom tardicijom.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili