Пионирски одбојкашки турнир „БОЈНИК 2020“

У Среду 24.05.2020. са почетком у 12ч одржан је Пионирски одбојкашки турнир у женској одбојци у Спортској хали у Бојнику. Турнир се организује по други пут. Учествовале су 3 екипе. Поред  домаћина Ж.О.К.“Пуста Река“ из Бојника учествовали су и Ж.О.К.“Топличанин 2002″ из Прокупља и Ж.О.К. „Панда“ из Врања.

Прву утакмицу су играли Ж.О.К.“Топличанин 2002″ и Ж.О.К. „Панда“ и завршила се победом Прокупчанки резултатом 3:2 у сетовима. Другу утакмицу је играла екипа домаћина  Ж.О.К.“Пуста Река“ са пораженим из прве утакмице екипом Ж.О.К. „Панда“ из Врања.

Победиле су одбојкашице „Пусте Реке“ резултатом  3:0 у сетовима.  Финална утакмица је одиграна између одбојкашица   Ж.О.К.“Пуста Река“ и Ж.О.К.“Топличанин 2002″. У финалу су победиле домаћи тим резултатом 3:0 у сетовима као и у претходној утакмици.

По завршетку такмичења најбољима су уручени пехари, захвалнице и симболичне награде.

1.  Ж.О.К.“Пуста Река“ Бојник

2.  Ж.О.К.“Топличанин 2002″ Прокупље

3.  Ж.О.К. „Панда“Врање

Проглашени су и најбољи играчи по категоријама

Најбољи либеро Тина Миленковић

Најбољи техничар Милица Лукић

Најбољи средњи блокер  Неда Стојановић

Најбољи сервер Дуња Ђорђевић

Најбољи смечер Теодора Стојановић

Најбољи примач Јана Јовановић

Најбољи средњак  Мила Петровић

Најмлађи играч Јана Михајловић

Захвалнице су добили и портал  „Радан Пуста Река“ као медијски спонзор и „Спортска хала“ за допринос развоју одбојке.

По завршетку утакмица такмичари су прешли у новоотворени спортски кафе бар где су проглашени победници и уручени пехари,захвалнице и поклони. Такмичарке су послужене соковима и колачима.

IZVOR  PORTAL. RADAN-PUSTA REKA

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net