JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROTSKE „TOBDZIJE“ UPALILI MOTORE

Pirot: Već nekoliko dana fudbaleri Tanska Rajića kojima drugu sezonu za redom u samom finišu ne uspeva da se plasiraju u Srpskoj fudbalksoj ligi-Istok ovog puta krenuli su sa novim šefom strućnog štaba Vladimirom Georgijevim  trener koji ima bogato prvoligaško iskustvo kao fudbaler pa će po svoj prilici poboljšati kvaitet igre „tobdzija“za sam vrh tabele, I ostavriti po treći put svoj san osvajanje prvog mesta.

Pripreme protiču u najboljem redu, i pored žetoke vrućine sve napore podnose sa lakoćom. Od šefa struke po rečima predsednika Rančića očekuju puno i da će biti u prilici da pokaže  i prenese na igrače svoje bogato prvoligaško iskustvo. Ceo tok priprema koji će se sastojati iz tri faze obaviće se tu u Pirotu.

Uskoro su u planu odigravanje prijateljskih utakmica, kako bi se što spremnije dočekao start prvenstva u Zona-Istok, gde će i ove godine po svoj prilici biti  među glavne kandidate  za osvajanje prvog mesta. Što se tiče pojačanja i odlaska prelazni rok je u toku i sve je otvoreno, ko će napsutiti redove kluba a ko će doći kao pojačanje, znaće se uskoro.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili