Саопштење за јавност повереништва СНС Лебане

Протекла два дана сведоци смо да хулигани са криминалним досијеима покушавају да погазе изборну вољу грађана Србије. Србијом неће владати криминалци и људи који немају подршку грађана. На протеклим изборима Српску напредну странку и председника Александра Вучића, подржало је скоро два милиона грађана. Тајкуни, који нису смели да чују оцену грађана и изађу на изборе, сада би преко ноћи, насилним путем да дођу до власти уз помоћ својих нарко картела и навијачких група. То не смемо дозволити, Србија то не сме и неће дозволити.
Ми настављамо да радимо и градимо боље путеве, технолошке паркове, школе, вртиће… за сву нашу децу, снажно подржавајући политику мира и стабилности коју спроводе Влада Србије и председник Александар Вучић и апелујемо на државне органе да у складу са законом заштите изборну вољу грађана Србије.
Предаја никада није била опција!
Живела нормална и пристојна Србија!

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net