JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Saopštenje za javnost povereništva SNS Medveđa

Rušenje državne imovine, pokušaj državnog udara i prekrajanje izborne volje građana, napadi na policajce koji vrše svoju dužnost nisu vrednosti koje podržava OO SNS Medveđa. Najoštrije osuđujemo vandalizam i primitivizam političara koji stoje iza nasilnog pokušaja ulaska u skupštinu, pogotovo u trenutku kada smo pod najtežim udarom Covid 19 od početka epidemije.
Kako na izborima nisu mogli u Skupštinu, pokušavaju nasilno da ostvare svoje poliričke ciljeve ne mareći pritom za zdravlje i živote građana Srbije, čak ni zazdravlje onih građana koji ih podržavaju. Ovo nije spontani narodni skup već pokušaj propale opzicije da državu uvedu u raspalo stanje u kome se i sami nalaze.
Imamo potpuno poverenje u institucije sve ove države, kao i policiju i bezbednosne službe da će uspeti da sačuvaju stabilno stanje i zaštite većinsku pristojnu Srbiju od grupe huligana. Ovo nije slika većinske Srbije već samo dela građana koje su njihove viđe spremne da rizikuju njihovo zdravlje i zdravlje njihovih najbližih. Za Srbiju predaja nikada nije bila opcija. Stojimo uz našeg Predsednika Aleksandra Vučića i pružamo mu srčanu podršku u ovim teškim danima za našu zemlju.

Povereništvo SNS Medveđa

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili