Саопштење за јавност повереништва СНС Медвеђа

Рушење државне имовине, покушај државног удара и прекрајање изборне воље грађана, напади на полицајце који врше своју дужност нису вредности које подржава ОО СНС Медвеђа. Најоштрије осуђујемо вандализам и примитивизам политичара који стоје иза насилног покушаја уласка у скупштину, поготово у тренутку када смо под најтежим ударом Covid 19 од почетка епидемије.
Како на изборима нису могли у Скупштину, покушавају насилно да остваре своје полиричке циљеве не марећи притом за здравље и животе грађана Србије, чак ни заздравље оних грађана који их подржавају. Ово није спонтани народни скуп већ покушај пропале опзиције да државу уведу у распало стање у коме се и сами налазе.
Имамо потпуно поверење у институције све ове државе, као и полицију и безбедносне службе да ће успети да сачувају стабилно стање и заштите већинску пристојну Србију од групе хулигана. Ово није слика већинске Србије већ само дела грађана које су њихове виђе спремне да ризикују њихово здравље и здравље њихових најближих. За Србију предаја никада није била опција. Стојимо уз нашег Председника Александра Вучића и пружамо му срчану подршку у овим тешким данима за нашу земљу.

Повереништво СНС Медвеђа

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net