– ОТВОРЕНО ГЛАСАЊЕ – „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ 2020 – МЕДВЕЂА

Такмичење је заказано за почетак септембра, када ће се у Врању, граду домаћина одржати овогодишње такмичење Србија у ритму Европе. Медвеђа ће ове године представљати Бугарску на манифестацији са песмом „If love was a crime“, коју ће изводити Катарина Петровић, а кореографијом испратити Тијана Матић, Маја Денић, Стефан Петровић и Милан Илић.

Овај највећи дечији музички пројекат у Србији подржали су амбасадори Европе и Европске уније, а медијски подржала Прва српска Телевизија.

За представнике Медвеђе можете гласати од понедељка 06.07.2020. године до затварања гласања у телевизијском преносу тако што ћете на број 1557 послати поруку са садржајем: ПЕСМА 21. Са једног броја можете послати неограничени број порука.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net