JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

FK Jablanica iz Medveđe želi beg sa dna Zone- jug

NOVI STRUČNI ŠTAB I UPRVA ZA NADU

Medveđa: Jesenji deo prvenstva FK Jablanica iz Medveđe završila je na dnu tabele Zona- jug. U toku zimske pauze došlo je do radikalnih promena u klubu. Izabrano je novo rukovodstvo kluba, umesto predsednika Ljubiše Jankovića imenovan je jedan od najiskusnijih igrača Marko Ivanović, koji je za prvog saradnika izabrao takođe klupskog druga Stefana Rajićevića. U klubu se ponovo vratio trener Boban Đorđević , jedan od živih legendi ovog kluba. Sa pripremama su počeli 8 februara, da pokušaju da napune akomulatore za prolećni deo prvenstva i dobrim igrama se odlepe od samog dna tabele.

Đoirđšević ima na okupu oko 20 fudbalera na koje može da računa na proleće a to su: Marko Ivanović, Stefan Rajićević, Nenad Ademović, Sekule Janković, David Ibraimović, Marko Marinković, Nenad Mladenović, Marko Kostić, Danilo Jović, Špend sahiti, Aleksandar Radivojević, Stefan Ristić, Stefan Stevanović, Miroslav Lajović, Vladimir Dojčinović, Miloš Filipović, Miloš Jovanović, Blagoje Ristić, kao i nekoliko dečaka iz kadetskog pogona, koji će da se polako kale za boje ovog kluba.

Moj povratak ponovo u klub, je još jedan dokaz da sam svoju fudbaslku karijeru proveo u ovom klubu. Za boje ovog kluba vežu me mnoge lepe uspomene, prolio sam dosta znoja i sa ponosom ću uvek raditi u njemu. Sa pripremama smo počeli početkom februara, možda je trebalo malo ranije, s obzirom da prvenstvo počinje nešto ranije nego predhodnih godina 9 marta. Smatram da ćemo se dobro pripreminti za prolećni deo prvenstva. Imamo nekoliko pojačanja, neostaju Miroslav Maksimović i Ferid Zaimi, ali koga nema moramo i bez njega da se borimo da očuvano rang takmičenja gde se nalazimo.

To nam je prioritet, imamo maksimalnu podršku lokane samouprave u Medveđi, budzet je dosta povećan u odnosu na prošloj godini. Odigrali smo i dve kontrolne utakmice, pobedili u Miroševcu, izgubili u Pukovcu. Do kraja ćemo odigrati još dve do tri utakmice, vremena za više nema.Pozivam naše ljubitelje fudbala, to jeset navijače da nam u proleće svojim dolaskom i navijanjem pomognu da sačuvamo rang takmičenja gde nam i pripada meseto.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print