JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Tanasko zatajio u Pirotu

ZONA ISTOK

TANASKO  RAJIĆ- BALKANSKi   0:3 (0:1)

Pirot: Sudija: Milan Turanović(Kladovo) 7. Streli: D. Petrov u 29 i 90+4, Aleksov u 90 minut. Žuti kartoni: Vasić, Pešić ( T. Rajić), D. Petrov (Balkanski).

TANASKO RAJIĆ: Gogov 6, Nikolić 6, Petrović 6, Ćirić 6, Pejčić 6, Krstić 6, Petrović 6 ( Manačić 6), Vasić 6 ( Micić -), Ignjatović 6,5, Matejić 6,5 Dzunić 6 ( Pešić 6).

BALKANSKI: Istatkov 7, Davidović 7, Potić 7,5, Kirkov 7, B. Vasov 7, S. Markov 7,5, Petrov 8, D. Vasov 7, Ćirić 7, S. Vasov 7,5, Aleksov 7.

Igrač utakmice: Davor Petrov

Jutarnji matine u Pirotu više je prijao gostima iz Dimitrovgrada  koji su u derbiju kola  bili bolji i  zasluženo put Dimitrovgrada otišli pevajući. Od domaćina se daleko više očekivalo, s obzirom da se bori za sam vrh  tabele u ovom rangu takmičenja. . U prvom delu susreta gosti su u 29 minutu preko najboljeg pojedinca  na utakmci Davora Petrova došli u voćtsvo , što je I bio rezultat prvog dela igre u Pirotu. Kada se činilo da će gosti slaviti minimalnim rezutatom u posednjim minutima utakmice još dva gola u mreži domaćina. Prednost je udvosručio  Alekosov, a u nadoknadi vremena  po drugi put se u strelce upisuje Davor Petrov I stavlja tačku na zasuženu pobedu gostiju iz Dimitrovgrada.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print