JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prokupčani osvajaju bodove „discilinac“ oduzima

SRPSKA LIGA ISTOK

BUDUĆNOST(P)-OFK Topličanin 1:1 ( 1:0)

Popovac: Sudija: Igor Rajković(Jagodina) 7. Strelci: Branković u 28 za budućnost, J. Jovanović u 68 za OFK Topličanin. Žuti kartoni: A. Cvetković, A. Stojković, N. Nikolić(Budućnost), Stojić, D. Stjković, V. Paunović (OFK Topličanin). Crveni kartoni:A. Stojković (Budućnost) u 87 min. i  V. Paunović u 87 min. (OFK Topličanin).

BUDUĆNOST: Stefanović 6, M. Milošević 6,5, A. Cvetković 6, Dinić 6 ( Mijatović 6), Topalović 6 ( Dimitrijević -), Stošković 6,5, Jemović 6 ( Ikić 6), A. Stojković 5,5 Nikolić 6,5, Branković 6, Miletić 6,5.

OFK TOPLIČANIN: Đorđević 7, Savić 6,5, (J. Jovanović 7),N. Kitić 6 ( P. Nikolić 6), Stojić 7, Ilić 7, D. Stanković  7,5 , D. Stojković 6,5, M. Stanković 6 ( N. Božić -), V. Paunović 6, M. Denić 6 ( Koprivica -).

Igrač utakmice: D. Stanković

Još jedna odlična igra tima iz Prokuplja u Nišu i zasluženo osvojen bod na  izuzetno tešekom terenu u Popovcu, gde je domaćin pre početka utakice važio za aposlutnog favorita.  Tako je bilo i na NiškomBubnju u predhodnom gostvanju takođe 1:1 ali po svoj prilici Takmičaski organi su nepravilno oduzeli bod Prokupčanima, zašta su uložili žalbu na takvu odluku,jer je upitanje duel sa  Car Konstantinom.

Na ovoj utakmci u Popovcu i pored toga što je bio to duel sa jednom od najboljih ekipa u Srpskoj ligi-istok fudaberi OFK Topličanina su hrabro ušli u ovaj susret . Ništa se značajnije nije događalo na terenu sve do28 minuta kada su domaćini postigli pogodak preko Brankovića i prvi došli u voćstvo.  Gosti u nastavku kreću na sve ili ništa i u 58 minutu uspeli su da  poravnaju rezultat na 1:1 što se do kraja utakmice ispostavilo da je to konačan rezultat u Popovcu. Gosti u 72 minutu su mogli i do celog plena kad je upućen izvanredan udarac Dušana Stojkovića lopta završila u prečku gola domaćina. Peta utakmica OFK Topličanina bez poraza i dobra najava pred utakmicu u sredu 14 aprila kada u Prokuplje gostuje SFS Borac iz Paraćina, stari dužnik Prokupčana.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print