JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prijateljska utakmica

JEDINSTVO (B) – PUSTA REKA 1:0 (1:0)

Bošnjace: Gledalaca 50. Sudija: Aleksandar Petrović ( Leskovac). Strelac Mitrović u 38 min.

JEDINSTVO: Mišić, Mitić, Grozdanović, Z. Stanković, Kostić, Milenković, Kostadinović, Mitrović, Marković, Stoiljković, Ćuković. Igrali su još: Grujić, Djenić, Đorđević, Jović, Jovanović, Mitić, Aleksov, Stamenković, Stojanovič.

PUSTA REKA: S. Stanković, A. Stanković, N. Petrović, Ž. Stojanović, M. Stojanović, S. Petrović, Ilić, Danijel Stanišić, Danilo Stanišić- Igrali su još: Djikić, M. Petrović, Kostić, Dinić, Nikolić, L. Petrović, Stevanović.

Idealni vremenski uslovi za igru, bili su dodatni motiv igračima jednog i drugog tima, da pruže svoj maksimum. Trenutak odluke o pobedniku usledio je u 38 mintu. Idelan centar šut sa desne strane uputio je Z. Stanković, na pravom mesti se našao Nenad Mitović i savadao iskusnog S. Stankovića na golu Bojničana.

Igralo se fer i korektno, borbeno i šefovi srtke domaćih Srđan Kocić i gostiju Dejan Cenić mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih iazabranika. Isprobali su sve rapoložive snage na koje mogu da računaju u proležnom dleu prvenstva, gde će domaći imati za cilj da sačuvaju status Srpskoligaša, dok Bojničani da se domognu tog ranga.