JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„ŠTOFARI „IZ PARAĆINA UPALILI MOTORE

Paraćin: Pod voćstvom šefa struke Đorđe Zlatanovića i njegovog pomoćnika Dušana Dukića počele su i zvanično pripreme jednog od Srpskoligaša iz Paraćina. Na prvoj prozivci javilo se 18 fudbalera uprkos košavi koja je duvala velikim intezitetom. Jesenje osvajanje 7 mesta sa 24 sakupljena boda je dobra prilika da se na proleće nastavi sa još boljim igrama „zelenih“ iz Paraćina. Jesenji deo kakav je bio takav iza nama je, ovu godinu smo počeli dobro. Imaju uslove sve za dobar rad i još bolje rezultate.

Ciljevi su vezani za stabilizaciju kluba u smislu finsija, kao i plasman u vrh tabele. Takođe afirmacija mladih igračakratko se obratio Aleksandar Jovanović predsednik kluba na prvoj prozivci svog kluba.

Od 18 igrača među njima nije bilo čak osmorica iz jesenjeg dela prvenstva, jer golman Miloš Mladenović je otišao u Radnički 1923 iz Kragujevca, Nikola Novoković u Famos, dok u klubu više nisu sledeći igrači Aleksandar Žurkić, Marko Radivojević, Nemanja Pavlović, Ilija Ilić,

na prozivci nije bio ni Strahinja Kojić koji je otišo na probi u Mačvi iz Šabac, kao i zbog povrede Nemanja Petrović. Što se tiče trenutnih pojačanaj zasad je iz Brzog Broda došao Luka Arsenijević Nikola Stanković iz Borac -Lazarevac Vojin Marković golman iz Car Konstantin, Ognjen Čolović iz Mačva iz Šabac,

kao iz omladinskog pogona su privim timom priključena Vukan Petrušinović, Matija Kovačević, Andrija Jovanović kekao je predsednik kluba Aleksandar Jovanović.

Jedinstvo je umeđuvremenu zakazalo i termin za odigravanje četiri utakmica.Prva jew zakazana za 4 februar sa Moravom 1918 iz Ćuprije jesenjeg prvaka Zone zapad, za 11 februar sa Rembasom, kao i sa OFK Bor 1919, i SFS Borcem kao i slobodna dva termina 15 i 25 februar.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print