JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN POČEO PRIPREME

Fudbaleri Knjaževačkog Srpskoligaša su počeli pripreme za prolećni deo prvenstva. Nakon jučerašnje prozivke danas je odrađen prvi trening na gradskom stadionu. Šef stručnog štaba Nikola Veljković na raspolaganju ima dvadesetak igrača među kojima ima i veći broj igrača iz omladinske selekcije.

„Imaćemo tim sastavljen od mladosti i iskustva. Pripreme ćemo realizovati u Knjaževcu a u radu će mi pomagati treneri Dejan Bunojić i Kristijan Stojanović. Planirali smo da kombinujemo rad na terenu, hali, teretani ali i da odigramo nekoliko prijateljskih utakmica. Do početka prvenstva odigraćemo niz prijateljskih utakmica a za protivnike ćemo imati Rtanj, Radnički Pirot u Pirotu, Dubočicu, Knjaz, Vlasinu, Bor u Boru, a poslednja provera pred start prvenstva biće u Nišu sa Car Konstantinom.“ Kaže trener Nikola Veljković.

Predsednik kluba Miloš Stojanović Popaj osim što je najavio novi tim za proleće posebno je istakao što će klub pre početka prolećnog dela prvenstva ući u nove klupske prostorije.

„U toku je unutrašnje sređivanje prostorija. Očekujemo da ovih dana bude montiran nameštaj i da početak prvenstva dočekamo u novim konfornijim prostorijama. Moram i ovom prilikom da izrazim zahvalnost lokalnoj samoupravi i predsedniku Opštine Milanu Đokiću koji su omogućili da Timočanin dobije novi sportski dom. Što se igrača tiče nekim koje smo doveli letos, smo se zahvalili. Ostali su krilni igrači Ristić Petar i Petrović Luka koji su i pored veoma primamljivih ponuda iz nekoliko klubova višeg ranga ostali verni Timočaninu. U klubu je na pozajmici došao mladi i veoma talentovani golman Trajala Jovanović Bogdan, a do kraja prelaznog roka možda ćemo dovesti još jednog ili dva igrača. Opredelenje uprave kluba je da se oslonimo na kombinovani igrački potencijal gde će veće šanse da igraju dobijati igrači omladinskog tima koji su jesenjim rezultatima u Omladinskoj ligi dokazali da se na njih s pravom može računati. Nadam se dobrim prolećnim rezultatima i plasmanu u sredini tabele“ kaže predsednik kluba Miloš Stojanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print