JugSport.net

sportski portal južne Srbije

USPEH MLADIH RUKOMETASICA IZ LEBANA

UBEDLJIVE NA OKRUŽNOM TAKMIČENJU U LESKOVCU

 

Lebane: Ženska rukometna sekcija iz O.Š Radanovan Kovačević- “Maksim” u Lebanu sa profesorom Dušanom Cvetkovićaem ubedljivo je nastupila na Okružno takmičenju za osnovce u Leskovcu koje je održano 06  aprila 2023 u Sportski centar Partizan.

, Osvojile su prvo mesto i plasirala se na Međuokružno takmičenje koje će se posle raspustau maju mesecu  održati u Vranju.    U finalu su savladale visokim rezultatom 13:2 ekipu O.Š. Radoje Domanović iz Leskovca. Igrale su učenice sedmog razreda Višnja Milanović, Sofija Pavlović,Mila Pešić, Jovana Đokić, Petra Cvetković(odeljenje 7/2)Mina Anđelković, Ema Trajković, (odeljenje 7/1), Miljana Mitić i Ksenija Blagojević(7/3), i šestog razreda Petra Jović, (6/3), Ena Stojković(6/1), to je sastav ekipe koje su predhodno bile bolje od OŠ. Radoje Domanović iz Bošnjaca u polufinalu.  O ovom uspehu  master profesor Dušan Cvetković specijano za naš portal kaže: Vredno smo trenirali u našoj fiskulturnoj sali i dobro smo se pripremili tako da smo očeivali ovaj uspeh u Leskovcu. Sve devojčice zaslužuju pohvale jer su sve dale svoj maksimum.Nadam se da ćemo se za takmičenje u Vranje  još bolje pripremiti i tamo napraviti još jedno iznenađenje sa optimizmom je poručio profesor Cvetković

Glavni organizator ove sportske manifestacije je Sportski savez opštine Lebana i kordinaror za školski sport Slobodan Milošević- Boba, koji rukovodi školskim sportom. Lep uspeh i poželimo mladim rukometašicama da ponove ovakav uspeh i na nasatupu u Vranju  predvođene master profesorom Dušanom Cvetkovićem. Treba pomenuti i zasluge mladog trenera iz ŽRK Radan Nastasija-Nana Stošić, koja je i ona bila u  i bodrila svoje devojčice koje ona trenira u klubu, ali je vođenje ekipe bilo prepušteno profesoru Dušanu Cvekoviću .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print